Irtogeneraattorit

Meiltä saat Cummins Generator Technologies:n valmistamat NEWAGE®, STAMFORD® ja AvK® irtogeneraattorit erilaisiin käyttökohteisiin, kuten varavoimaksi, merikäyttöön sekä jatkuvaan sähköntuotantoon. Generaattoreiden kokoluokka on laaja 7,5 – 11200 kVA, ja jännite voi olla 380V:sta jopa 13800V asti. Generaattorin saa kustomoitua juuri omaan käyttöön soveltuvaksi erilaisilla SAE-laipoilla, jännitesäätimillä sekä muilla varusteilla. Standardoitujen kiinnitysten ansiosta nämä irtogeneraattorit voivat toimia osana myös muiden valmistajien moottoreita.

STAMFORD-sarja on suunniteltu tarjoamaan erinomaista tehokkuutta merenkulkuun, datasaleihin, lentokentille, sairaaloihin, lämpövoimaloihin, voimalaitoksiin, rakentamiseen sekä muihin kiinteän tai siirrettävän generaattorikäytön kohteisiin. STAMFORD-sarjan generaattoreihin on saatavilla yksi- tai kaksilaakerisena, vaihtoehtoisia SAE-adaptereita minkä ansiosta yhteensopivuus mahdollisimman monen moottorin kanssa voidaan varmistaa.

NEWAGE-sarjan generaattorit ovat alan johtavia irtogeneraattoreja. Niiden ominaisuudet on kehitetty täyttämään alan vaatimuksia. Jokaisessa NEWAGE-sarjan mallissa on standardina 3-vaiheinen digitaalinen jännitteensäätökortti ja ne kykenevät tuottamaan 3 -kertaisen oikosulkuvirran nimellisvirtaan nähden.

AvK-sarjan generaattorit ovat vankasti suunniteltuja koneita jopa 11 200kVA -kokoluokkaan saakka. AvK-sarjan irtogeneraattorit on suunniteltu kestämään haastavia ympäristö-olosuhteita ja voimakkaasti vaihtelevia kuormitustilanteita.

Irtogeneraattorin hankinta mielessä? Tältä sivustolta löydät laajan valikoiman irtogeneraattoreita eri käyttökohteisiin. Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä myyjiimme. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään oikean generaattorin valinnassa!

Varaosat

Kauttamme saat myös STAMFORD, AvK ja NEWAGE irtogeneraattoreihin sopivat varaosat, mm. jännitesäätimet (AVR), laakerit, diodit, varistorit, lämmittimet sekä muut yleisimmin vaihdettavat generaattorin varaosat. Toimita kuva generaattorin tyyppikilvestä asiantuntijoillemme, niin löydämme tarpeeseesi sopivat varaosat.

| Voimantuotto

Doosan-kompressoreista Bobcat-kompressoreita

Lue lisää

Tiedote

JS maatila varavoimakone
|

Kohler J110 -varavoimakone turvaamaan JS maatilan lypsykarjatoimintaa

Lue lisää

konetoimitukset

Eurosafety
| Generaattorit ja varavoima

Olemme mukana EuroSafety -messuilla – Löydät meidät osastolta A800!

Lue lisää

Tapahtumat

varavoima
| Generaattorit ja varavoima

Machinery mukana Lippulaivan kauppakeskus -hankkeessa varavoimaurakoitsijana

Lue lisää

konetoimitukset

| Varavoima

Nykytaiteen museo Kiasma saa turvaa uudesta varavoimakoneesta

Lue lisää

konetoimitukset

| Generaattorit ja varavoima

SDMO:n varavoimakoneesta turvaa Sonkajärven koulutuskeskukseen

Lue lisää

konetoimitukset

| Generaattorit ja varavoima

Machinery Oy on uusi Doosan dieselkompressoreiden edustaja Suomessa

Lue lisää

Tiedote

| Generaattorit ja varavoima

Alajärven paloasemalle toimitettu SDMO varavoimakone

Lue lisää

konetoimitukset

| Moottorit

Kewatecin alumiiniveneet saivat voimanlähteekseen Cummins-moottorit – Helsingin pelastuslaitos toimii nyt merellä entistä taloudellisemmin

Lue lisää

konetoimitukset