Ilmansuodatus

Mitä tulee ilmansuodatukseen, ei ole yhtä kaikille sopivaa ratkaisua. Työstä tai sijainnista riippuen tietyn tyyppinen ilmansuodatusaine toimii paremmin kuin toiset. Fleetguardilta löytyy vuosikymmenten kokemuksella laaja valikoima tuotteita ilmansuodatukseen.

Neljä loistavaa syytä valita Fleetguard ilmansuodattimet:

Parannettu polttoainetehokkuus

Suodattimet ovat tehokkaita työkaluja moottorien tehokkaaseen toimintaan ja polttoaineen optimaaliseen hyödyntämiseen. NanoForce®-ilmansuodattimemme vahva rakenne vähentää ilmavirran rajoittumista ja polttoaineen kulutusta.

Alhaisemmat huoltokustannukset

Fleetguardin laatu takaa suodattimien käyttöiän yli perinteisten laadukkaiden ilmansuodatinsuodatusaineiden kapasiteetin. Lisäksi vähentynyt seisokkiaika tarkoittaa suurempaa tuottavuutta sekä laitteistolle että yritykselle.

Helppo huolto

Patentoitu moottori-ilman suodatusteknologiamme on suunniteltu korkeaan suorituskykyyn ja helppoon huoltoon. Fleetguard TetraMax™ -ilmansuodattimissamme on kätevät kahvat, joten vaihtaminen onnistuu helposti.

Suunnittelun joustavuus

Fleetguardilla on mahdollisuus tarvittaessa kustomoida suodatusaineet vastaamaan asiakkaan tarkkoja teknisiä vaatimuksia suodatusaineen kuitujen koon, muodon, huokoskoon, paksuuden, kudoksen, mekaanisen lujuuden ja muiden ominaisuuksien suhteen. Näin saavutetaan maksimaalinen suodatuskyky ja pidempi käyttöikä.