Maantiivistin eli tärylätkä

Hyvältä maantiivistyslaitteelta, eli tärylätkältä vaaditaan monitoimisuutta ja helppokäyttöisyyttä. Swepacin maatäry mallisto tarjoaa tärylätkät erilaisin moottorein ja kokovalinnoin, joten löydämme varmasti sinun toimintaasi parhaiten sopivan laitteen. Ruotsalaiset Swepacin tärylätkät ovat myös kestäviä ja luotettavia, joten niiden käyttö- ja ylläpitokulut ovat alhaiset. Valikoiman maantiivistäjissä on kuumasinkitty runko, kestävä Hardox-pohjalevy sekä toimintavarmat bensiini- tai dieselmoottorit. Lisäksi ne on suojattu korroosiolta ja ruosteelta korkealuokkaisella pinnoituksella.

FB430-FB510 tärylätkiin on saatavilla optiona tiivistysindikaattori, joka osoittaa kuinka paljon maa-aines on tiivistynyt .

Hatzin koneilla varustettuihin tärylätkiin on saatavilla optiona tuntimittari.

Swepacin tärylätkään voi luottaa

Swepacin ruotsalaiset tärylätkät ovat olleet tuotevalikoimassamme vuosikymmeniä eikä syystä, ne ovat luotettavia ja laadukkaita maatäryjä, jotka eivät hyydy käytössä. Pitkän yhteistyön ansiosta tunnemme Swepacin maantiivistimet erinoimaisesti ja tarvittaessa autamme mielellämme niiden käyttöön liittyvissä asioissa.

Alla yleisesite valmistajasta ja linkki valmistajan nettisivulle.

Swepac maantiivistin ja tärylätkä mallit

Pyöreä tärylevä

Pyöreä tärylevy

Pyöreä tärylevy hiekan, soran ja kivitäytteen tiivistämiseen. Kaikki konemallimme ovat monipuolisia ja helppokäyttöisiä. Ne ovat myös kestäviä ja luotettavia, jolloin käyttö- ja ylläpitokulut ovat alhaiset.

Lue lisää

Asfalttitäryt

Asfaltin, hiekan, soran, kivitäytteen ja kivipäällysteen tiivistämiseen. Kaikki konemallimme ovat monipuolisia ja helppokäyttöisiä. Ne ovat myös kestäviä ja luotettavia, jolloin käyttö- ja ylläpitokulut ovat alhaiset. • Koneissa on sisäänrakennettu vesisäiliö.

Lue lisää

Akkukäyttöiset maatäryt

Akkukäyttöiset maatäryt ovat uusia, paranneltuja malleja vanhoista polttomoottoritäryistä.  Runko on edelleen kuumasinkittyä terästä ja pohjalevynä käytetään hitsattua Hardox-terästä. Akkutäryissä ei ole suodattimien eikä öljynvaihtoja, joten käyttökustannukset ovat erittäin pieniä. Akkuna…

Lue lisää

Yhteen suuntaan kulkevat maatäryt

Eteenpäin kulkeva tärylevy hiekan, soran ja kivitäytteen tiivistämiseen. Kaikki konemallimme ovat monipuolisia ja helppokäyttöisiä. Ne ovat myös kestäviä ja luotettavia, jolloin käyttö- ja ylläpitokulut ovat alhaiset. Pohjalevyyn liitetyllä Vulkollan®-levyllä varustettuna…

Lue lisää

Eteen- ja taaksepäin kulkevat maatäryt

Kaikki konemallimme ovat monipuolisia ja helppokäyttöisiä. Ne ovat myös kestäviä ja luotettavia, jolloin käyttö- ja ylläpitokulut ovat alhaiset. •  Kestävä suojarakenne suojaa moottoria tehokkaasti ulkoisilta vaurioilta. •  Koneiden runko…

Lue lisää

Täryjuntat

Täryjuntat hiekan, soran ja kivitäytteen tiivistämiseen. Kaikki konemallimme ovat monipuolisia ja helppokäyttöisiä. Ne ovat myös kestäviä ja luotettavia, jolloin käyttö- ja ylläpitokulut ovat alhaiset.

Lue lisää

Myynti

Janne Kaltokari

Aluemyyntipäällikkö
Uusimaa, Varsinais-Suomi, Kanta-Häme, Päijät-Häme, Kymenlaakso, Etelä-Karjala

044 7700 169

janne.kaltokari@machinery.fi

Mikko Niemi

Aluemyyntipäällikkö
Satakunta, Pirkanmaa, Keski-Suomi, Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Ahvenanmaa

040 740 2123

mikko.niemi@machinery.fi

Veli-Matti Maaranen

Aluemyyntipäällikkö
Etelä-Savo, Kainuu, Lappi, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa ja Pohjois-Savo

044 704 5176

veli-matti.maaranen@machinery.fi

Kari Leppä


Puhelinmyynti ja myynnin tuki

0400 254 262

kari.leppa@machinery.fi

Seppo Halme

Kenttämyynnin päällikkö

0400 469 647

seppo.halme@machinery.fi

Marja Vainio

Asiakaspalvelupäällikkö

0201630313

marja.vainio@machinery.fi

Timo Eerola

Asentaja
Huolto ja tekninen tuki

020 163 0423

timo.eerola@machinery.fi

Juho-Matti Buuri

Varaosamyyjä

0201630305

juho-matti.buuri@machinery.fi

Tommi Marila

Huoltoasentaja

0201630303

tommi.marila@machinery.fi

Palvelut - Rakentaminen


Huoltopalvelut 0201630447

Varaosapalvelut - Rakentaminen


0201630440

Kaikki yhteystiedot

Toimittajamme