Voimantuotto varaosat

Machinery Oy huoltaa ja korjaa Cummins ja Kubota moottoreita ja toimittaa alkuperäisiä varaosia sekä Fleetguard suodattimia. Machinery Oy:llä on laaja valikoima varaosia varastossa Vantaalla, josta toimitukset onnistuvat nopeasti ympäri Suomen. Cumminsilla on Euroopan päävarasto Belgiasta, mistä tuotteet saadaan tarvittaessa Suomeen 24 tunnin kuluessa. Me tarjoamme myös Cummins moottoreiden peruskunnostukset ja korjaukset edulliseen maahantuojan hintaan. Machinery Oy huoltaa ja korjaa kaiken merkkisiä dieselgeneraattoreita ja varavoimakoneita. Cummins, CAT, Volvo, Scania, jne. Varavoimakonehuolloissa käytämme ainoastaan alkuperäisiä Fleetguard suodattimia sekä korkealuokkaista Valvoline öljyä, jota tuomme itse maahan.

 

 

Allison vaihteistojen varaosat

Lue lisää

Valvoline tuotteet

Lue lisää

Kubota dieselmoottorien varaosat

Lue lisää

Cummins dieselmoottorien varaosat

Lue lisää

Fleetguard suodattimet ja tarvikkeet

Lue lisää

Machinery Sopimushuolto

Ota yhteyttä sopimushuoltoon Cummins sekä Kubota -merkkisten moottoreiden huolto- ja varaosa-asioissa. (klikkaa toimipisteen kohdalle saadaksesi yhteystiedot näkyviin)

Takuu- ja yli 15 litrasten moottoreiden huolto- ja varaosa-asioissa ota yhteyttä Machineryn moottorihuoltoon p. 020 163 0436.

Myynti

Huoltopalvelut Varaosapalvelut - Moottorit

Varaosat, suodattimet

0201630431

voimantuotto@machinery.fi

Olli Rajulin

Varaosamyyjä
Moottorivaraosat ja -suodattimet: Cummins ja Fleetguard

0201630354

olli.rajulin@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot