Cummins dieselmoottorien varaosat

Machinery Oy Cummins maahantuojana myy ainoastaan alkuperäisiä Cummins varaosia. Markkinoilta on saatavissa paljon tarvike- ja kopiovaraosia, joiden hinta houkuttaa usein asiakkaita. Muissa kuin alkuperäisissä osissa piilee kuitenkin suuri riski. Muutaman kympin säästö saattaa pahimmillaan aiheuttaa vakavan moottorivaurion. Katso muutama esimerkki alkuperäisen ja tarvikeosan eroista. (tarvikeosa vs aito)

Alla video, jossa selitetään riskit, joita otat hankkimalla tarvikevaraosia Cummins moottoriisi.

https://youtu.be/kqWSl5YXuMQ

Varaosia tilatessasi muista aina ilmoittaa moottorin sarjanumero. Näin toimimalla toimitamme sinulle 100% varmuudella oikeat varaosat. Moottorin sarjanumero on merkitty moottorin tyyppikilpeen, joka tyypillisesti löytyy venttiilikopasta tai moottorin jakopäästä. Sarjanumero on yleensä 8-numeron numerosarja.  Katso 2 esimerkkiä tyyppikilvestä ja moottorin sarjanumerosta.

Cummins moottorin varaosa

Cummins moottorin tyyppikilpi

Voit osoittaa kyselysi suoraan varaosamyyjillemme tai lähettää meille tiedustelun yhteiseen sähköpostiosoitteeseen, jota seuraavat kaikki Cummins asiantuntijamme: voimantuotto@machinery.fi

Varaosamyyntimme rinkinumero on puh 020 163 0431

Tähän numeroon soittamalla puhelusi siirtyy ringissä seuraavalle, jos ensimmäinen myyjä on varattu.

VARAOSIEN JÄLLEENMYYJÄT JA SOPIMUSHUOLTOPISTEET

Machinery Oy hyödyntää varaosien jakelussa myös valtuutettuja jälleenmyyjiä, jotka ovat poikkeuksetta varaosamyynnin erikoisliikkeitä. Usein jälleenmyyjillä ovat tavallisimmat varaosat varastossa, lähellä sinua. Sopimushuoltopisteet ovat puolestaan huoltopalveluja tarjoavia yrityksiä, joilla on osaaminen myös huoltaa ja korjata moottorisi, varaosamyynnin lisäksi. Varaosien jälleenmyyjillämme ja sopimushuoltopisteillä on Machinery Oy:n tekninen tuki takanaan ja he myyvät ainoastaan alkuperäisiä Cummins varaosia.

Varaosien jälleenmyyjien ja huoltopisteiden yhteystiedot päivitetään tähän pian.

Machinery Sopimushuolto

Ota yhteyttä sopimushuoltoon Cummins sekä Kubota -merkkisten moottoreiden huolto- ja varaosa-asioissa. (klikkaa toimipisteen kohdalle saadaksesi yhteystiedot näkyviin)

Takuu- ja yli 15 litrasten moottoreiden huolto- ja varaosa-asioissa ota yhteyttä Machineryn moottorihuoltoon p. 020 163 0436.

Tarjouspyyntö

Myynti

Olli Rajulin

Varaosamyyjä
Moottorivaraosat ja -suodattimet: Cummins ja Fleetguard

0201630354

olli.rajulin@machinery.fi

Juho-Matti Buuri

Varaosamyyjä

0201630305

juho-matti.buuri@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot