Sopimushuolto

Machineryn sopimushuoltoverkosto toimii tällä hetkellä rakentamisen ja moottoreiden huolto- ja varaosatarpeissa.

Machinery Sopimushuoltoon moottoreiden osalta voit ottaa yhteyttä kaikissa Cummins – ja Kubota merkkisiin moottoreihin liittyvissä huolto- tai varaosa-asioissa. Sopimushuoltoon kuuluu 21 yritystä ympäri Suomen. Aina Rovaniemeltä eteläisimpään Suomeen saakka.

Machineryn Sopimushuoltoon rakentamisen osalta voit ottaa yhteyttä henkilönostimiin ja täryihin liittyvissä huolto- tai varaosa-asioissa. Uppopumput korjataan edelleen Vantaan korjaamollamme. Osa sopimushuoltoverkoston jäsenhuolloista hoitaa myös työmaahissien ja valomastojen huoltoa ja korjausta. Sopimushuoltoverkostoon kuuluu 7 yritystä 10 toimipaikassa ympäri Suomea.

Yhteistyön tavoitteena on luoda verkosto, joka toimii oman lähiympäristönsä asiakkaiden tarpeisiin vastaten. Paikallisuus mahdollistaa sen, että palveluajat ovat lyhyemmät ja Sinä asiakkaanamme saat palvelua entistä nopeammin ja tehokkaammin. Kaikki sopimushuoltajat ovat oman alansa ammattilaisia ja toimivat omina yrityksinään saaden kuitenkin täyden teknisen tuen ja avun sekä töihin tarvittavat varaosat Machineryltä.

Rakentaminen

Lue lisää

Cummins dieselmoottorihuolto

Lue lisää

Kubota dieselmoottorihuolto

Lue lisää