Cummins dieselmoottorihuolto

Ota yhteyttä sopimushuoltoon Cummins sekä Kubota -merkkisten moottoreiden huolto- ja varaosa-asioissa. 

Takuu- ja yli 15 litrasten moottoreiden huolto- ja varaosa-asioissa ota yhteyttä Machineryn moottorihuoltoon p. 020 163 0436.

Machinery Oy tarjoaa Cummins moottoreiden huolto- ja korjauspalveluja maahantuojan ammattitaidolla. Dieselmoottorihuolto-organisaatiomme palveluihin sisältyvät myös tekninen tuki, tuote- ja huoltokoulutukset sekä takuukäsittely.  

Cummins huoltopisteemme sijaitsevat Vantaalla, Turussa sekä Terrafamen kaivosalueella. Huoltoasiantuntijamme liikkuvat huoltoautoillaan asiakkaiden luo ja isommat työt, kuten peruskunnostukset suoritetaan Vantaan korjaamolla. Machinery Oy on teknisen kaupan ja palvelujen yhdistyksen jäsen ja noudatamme palveluliiketoiminnassamme yleisiä toimitusehtoja, TK Palvelut 2010. (liite)

Huoltopalveluita tai teknistä tukea tiedustellessasi, muista ilmoittaa moottorin sarjanumero. Moottorin sarjanumero on merkitty moottorin tyyppikilpeen, joka tyypillisesti löyty venttiilikopasta tai moottorin jakopäästä. Sarjanumero on yleensä 8-numeron numerosarja. Kuvista löydät 2 esimerkkiä tyyppikilvestä.

KENTTÄHUOLTO

Huoltoasiantuntijamme tekevät paljon kenttätyötä, mutta Cummins loppuasiakkaat voivat hyödyntää myös sopimushuoltoverkostoamme. Sopimushuoltopisteet ovat vakavaraisia ja ammattitaitoisia yrityksiä, joiden kanssa Machinery:llä on pitkä yhteistyö takanaan. Sopimushuoltopisteet toimivat omina yrityksinään, mutta saavat meiltä täyden teknisen tuen ja avun sekä hankkivat käyttämänsä varaosat meiltä.

Täältä löydät toimitusehdot: Toimitusehdot

Machinery Sopimushuolto

Ota yhteyttä sopimushuoltoon Cummins sekä Kubota -merkkisten moottoreiden huolto- ja varaosa-asioissa. (klikkaa toimipisteen kohdalle saadaksesi yhteystiedot näkyviin)

 

Tarjouspyyntö

Myynti

Huoltopalvelut Huoltopalvelut - Moottorit

Cummins, Kubota

0201630436

Robert Eerola

Työnjohtaja

0201630356

robert.eerola@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot