MACHINERY

ME AUTAMME
SUOMALAISTA TEOLLISUUTTA
MENESTYMÄÄN

Haluamme innostaa yrityksiä kehittymään niin, että ne näyttävät mallia muulle maailmalle. Asiantuntemuksemme auttaa asiakkaitamme löytämään parhaat mahdolliset työvälineet ja käyttämään niitä tehokkaasti.

Meillä on yli satavuotinen historia. Myymme, asennamme, korjaamme ja huollamme erilaisia koneita ja laitteita sekä teknisiä tarvikkeita. Toimitamme työvälineitä metallintyöstöön ja rakentamiseen sekä varavoimalaitteita erilaisiin tarpeisiin.

Suurin vahvuutemme on omistautunut ja ammattitaitoinen henkilökunta. Meillä on esimerkiksi myyjiä, jotka ovat aiemmin työskennelleet asentajina ja tuntevat siten koneet poikkeuksellisen hyvin. Tarjoamme laajan valikoiman laatumerkkien tuotteita ja pystymme huolehtimaan koneesta koko sen elinkaaren ajan.

Asiakkaitamme ovat niin pienet kuin suuretkin yritykset kaikilta teollisuuden ja rakennusteollisuuden aloilta, sekä yksityisen että julkisen sektorin toimijoita. Toimipisteemme ovat Vantaalla ja Tampereella. Meillä työskentelee yhteensä noin 90 henkilöä.

SUURIN VAHVUUTEMME ON OMISTAUTUNUT JA AMMATTITAITOINEN HENKILÖKUNTA.

Katso yhteystiedot

MACHINERY OY ON OSA BOREO KONSERNIA

Boreo on yhtiö, joka luo arvoa omistamalla, hankkimalla ja kehittämällä B2B-liiketoimintoja Pohjois-Euroopassa. Boreon liiketoiminta-alueet ja -yksiköt toimivat itsenäisinä yksiköinä omien toimialojensa strategioiden mukaisesti. Emoyhtiö Boreo Oyj:n roolina on konsernin ja sen liiketoiminta-alueiden strateginen ja operatiivinen kehittäminen.​

Boreon liiketoiminnot on organisoitu kolmeen liiketoiminta-alueeseen, jotka ovat Elektroniikka, Tekninen kauppa ja Raskas kalusto.

Maaliskuusta 2021 lähtien Boreon liiketoiminnot on organisoitu kolmeen liiketoiminta-alueeseen:​

Elektroniikka – liiketoiminta-alue, joka koostuu ammattilaiselektroniikan komponenttien jakelua harjoittavista liiketoiminnoista. Yhtiöt toimivat maailman johtavien päämiesten edustajina Suomessa, Venäjällä ja Baltian maissa. Päämiehille ja asiakkaille yhtiöt tarjoavat varastointi- ja logistiikkapalveluita sekä teknisen myynnin palveluita. Liiketoiminta-alueen brändit ovat Yleiselektroniikka, YE International, Noretron Komponentit, Milcon, Infradex, Signal Solutions Nordic (SSN) sekä Delfin Technologies.

Tekninen Kauppa – liiketoiminta-alue, joka koostuu teknistä kauppaa harjoittavista liiketoiminnoista, jotka edustavat tunnettuja päämiehiä voimantuoton, metallintyöstön ja rakentamisen alalla Suomessa. Liiketoiminta-alueen brändit ovat Machinery,  Muottikolmio, Pronius, J-Matic sekä Filterit.

 

 

 

 

Raskas Kalusto – liiketoiminta-alue, joka koostuu Putzmeister- ja Sany-edustuksista Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Liiketoiminnat palvelevat betoniteollisuuden ja rakentamisen asiakkaita Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Liiketoiminta-alueen brändit ovat PM Nordic, Tornokone, HM Nordic, Floby Nya Bilverkstad (FNB) sekä Lackmästarn.

Edellä mainittujen liiketoiminta-alueiden lisäksi Boreon organisaatioon kuuluu ”Muissa toiminnoissa” logistiikka- ja kuriiripalveluja tuottava ESKP (=Etelä-Suomen Kuriiripalvelut Oy ja Teitteam Oy). ESKP toimii Suomen ja Baltian markkina-alueella. ESKP:n lisäksi muihin toimintoihin kuuluu Vesterback Transport Oy.

LUE LISÄÄ

Arvomme

KANNATTAVUUS

Kannattavuus on sitä, että haluamme olla tuloksellisia ja toimimme tehokkaasti.

LUOTTAMUS

Luottamus on sitä, että pidämme lupauksemme, toimimme oikeudenmukaisesti ja vastuullisesti ja viemme asiat loppuun hyödyntäen koko osaamistamme.

ARVOSTUS

Arvostus on yksilön ja erilaisuuden kunnioittamista, laadukasta esimiestyötä ja kannustavan ilmapiirin luomista.

KETTERYYS

Ketteryys on joustavaa, asiakkaan kokonais- tarpeet huomioivaa palvelua, aktiivisuutta ja ennakkoluuttomuutta toimintatapoja kehitettäessä.

Johtoryhmä

Juha-Pekka Honkanen
Toimialajohtaja

Silja Frigård
Toimialajohtaja

Kia Weckström
HR-asiantuntija

Milja Frigård
Markkinointi- ja viestintäjohtaja

Sami Hanerva
Head of Financial Control

MITÄ OVAT LAATUSERTIFIKAATIT JA MITEN NE NÄKYVÄT PÄIVITTÄISESSÄ TOIMINNASSAMME

Lue lisää

Rekry

MACHINERY TYÖPAIKKANA

Oletko kiinnostunut teknologiasta ja tulevaisuudesta?
Haluatko työlläsi auttaa suomalaista teollisuutta menestymään kansainvälisesti? Meillä on siihen mahdollisuus.

Lue lisää