Varavoima ja dieselgeneraattorit

Meiltä saat vakiomalliset varavoimakoneet sekä räätälöidyt varavoimaratkaisut useaan eri käyttötarkoitukseen ja varmistat katkeamattoman sähkönsaannin. 

Hyvä varastosaatavuus 20-200 kVA varavoimakoneissa!

Kun etsit juuri sinun tarpeisiisi räätälöityjä varavoimaratkaisuja tai yksittäistä varavoimakonetta, soita meille. Meiltä löytyy useisiin eri käyttötarpeisiin varavoimakoneet sekä räätälöidyt varavoimaratkaisut. Vakiomallisten varavoimakoneiden ja räätälöityjen varavoimaratkaisuiden lisäksi valikoimamme kattaa myös siirrettävät varavoimakoneet trailerialustalla tai ilman ja kotitalouksiin sopivat varavoimakoneet. Autamme sinua koko varavoimalaitteiston elinkaaren ajan, aina suunnittelusta asennukseen ja huoltoon. Lisäksi saat meiltä konsultointia, apua laitteen käyttöönottoon sekä muuta koulutusta. Tarjoamme koko maan kattavat huoltopalvelut kaiken merkkisiin varavoimajärjestelmiin. Säännöllisellä koeajolla ja huollolla varmistetaan varavoimajärjestelmien toimivuus ja sähkönsyötön jatkuminen silloin kun eteen tulee yllättäviä tilanteita. Säännöllisellä testauksella sekä varavoimalaitteiden huollolla myös pidennetään varavoimalaitteiston käyttöikää useilla vuosilla.

Varavoimakone

Standardivaravoimakoneet ja dieselgeneraattorit

Edustamme KOHLER:n vakiomallisia varavoimakoneita ja generaattoreita. KOHLER on maailman kolmanneksi suurin dieselgeneraattoreiden ja varavoimakoneiden valmistaja. Heidän tuotteillaan voidaan varmistaa sähkön saanti sähkökatkosten aikana tai tuottaa jatkuva sähkönsyöttö, jos kiinteää sähköverkkoa ei ole saatavilla esim. murskelaitoksilla. Varavoimakone voi käynnistyä automaattisesti sähkökatkoksen sattuessa ja sitä voidaan tarvittaessa käyttää rinnan sähköverkon kanssa. Koneet voidaan toimittaa avomallisena, äänieristetyssä säänsuojakotelossa, siirrettävänä pyöräalustaisena tai konttiasenteisena asiakkaan toiveiden mukaan verhoillussa kontissa. KOHLER:n varavoimakoneet ja generaattorit ovat investointi, joka turvaa luotettavan sähkönsaannin pitkälle tulevaisuuteen, sillä Machinery tarjoaa koneisiin huolto- ja varaosia koko järjestelmän elinkaaren ajan.

Räätälöidyt varavoimaratkaisut avaimet käteen -periaatteella

Toimitamme varavoimaratkaisut myös avaimet käteen -periaatteella. Voit siis halutessasi jättää koko projektin meidän hoidettavaksemme. Edustamme KOHLER-varavoimakoneita, jotka sopivat erilaisiin kohteisiin aina omakotitaloista suuriin laitoksiin asti. Valikoimassamme on tuotteita, jotka soveltuvat sekä jatkuvaan- että varavoimakäyttöön. Koneet voidaan toimittaa avomallisena, äänieristetyssä säänsuojakotelossa, siirrettävänä pyöräalustaisena tai konttiasenteisena asiakkaan toiveiden mukaan verhoillussa kontissa. KOHLER-varavoimakoneet tarjoavat varavoimaratkaisun pitkälle tulevaisuuteen, sillä varavoimajärjestelmän suunnittelun, toimituksen ja asennuksen lisäksi tarjoamme huolto- ja varaosapalvelut laitteiston koko elinkaaren ajalle. Lisäksi varavoimalaitteiden käyttöikää voidaan pidentää varavoimalaitteiden automatiikan modernisoinnilla.

Meiltä saat myös asiakaskohtaisesti räätälöidyt varavoimaratkaisut. Varavoimaratkaisun kokoluokka voi olla esimerkiksi aina 10 MVA saakka. Valmistamamme varavoimaratkaisut soveltuvat vaativiinkin kohteisiin. Varavoimalaitostemme käyttäjiä ovat muun muassa viranomaiset, sairaalat, energialaitokset, lentoasemat, liikerakennukset ja teollisuus. Varavoimatoimituksiimme kuuluvat aina käyttöönotto ja koulutus sekä dokumenttikansio. Valmistamme varavoimalaitoksia myös konttiratkaisuna, joka voi olla joko liikuteltava tai kiinteä. Kiinteä kontti voidaan sijoittaa yrityksen toimitilan ulkopuolelle, kuten esimerkiksi parkkipaikalle. Liikuteltavat kontit ovat puolestaan maantieliikennekäyttöön hyväksyttyjä perävaunuyksiköitä. Osaamiseemme kuuluvat myös suuremmat saneerausprojektit, joiden tarpeen voi käynnistää esimerkiksi kiinteistön tai laitoksen tehontarpeen kasvaminen tai varavoimalaitoksen tekninen vanheneminen. Lisäksi teemme varavoimalaitosten modernisointeja.

Meiltä varavoimaratkaisujen suunnittelu ja toteutus avaimet käteen -periaatteella alusta loppuun, sisältäen muun muassa:

  • Moottorijäähdytykset ja ilmanvaihto
  • Sähkösuunnittelut
  • Sähköasennus
  • Putkityöt

Varavoimakone

 

KOHLER varavoimakone – Varma valinta

KOHLER on maailman kolmanneksi suurin yritys dieselgeneraattori – ja varavoimakonemarkkinoilla. KOHLER on perustettu vuonna 1966 Brysselissä (Finistère, Ranska). KOHLER valmistaa tuotteita kahdessa Ranskassa sijaitsevassa tuotantolaitoksessa. Se kehittää ratkaisuja kaikille aloille, joilla tarvitaan energiaa. Heiltä löytyy sekä bensiini- tai dieselmoottoripohjaiset ratkaisut, tuotteita jatkuvaan käyttöön sekä varavoimakäyttöä varten. Maailmanlaajuisesti KOHLER:lla on 12 tytäryhtiötä ja konttoria, ja se kattaa yli 150 jälleenmyyjää eri puolilla maailmaa. Yritys hyödyntää osaamistaan sopeutumalla jatkuvasti muuttuville markkinoille tutkimus- ja kehitystyönsä avulla. Lisäksi KOHLER pyrkii tukemaan asiakkaitaan ja liikekumppaneitaan tuotantolaitosten asennuksessa ja ylläpitämisessä koulutusosastonsa ja jälkimarkkinointiorganisaatioiden sekä varaosatoimintojen kautta.

Meiltä aina suurista varavoimaratkaisuista myös kotitalouksiin ja omakotitaloihin sopivat varavoimaratkaisut! Lue lisää täältä.

Varavoimakoneiden konsultointipalvelut

Varavoimahankinta sekä teknisten hankintaerittelyiden laatiminen vaatii korkeaa sähköohjauksien ja automatiikan, LVI-, jäähdytys-, polttoainejärjestelmien osaamista sekä mekaanista suunnittelukykyä. Jos yksikin osa-alue on väärin suunniteltu, ei kokonaisuus toimi lainkaan ja investointi on mennyt hukkaan. Hankinnassa oleva varavoimakone ei ole muutaman vuoden hankinta, sillä useimpien laitoksien elinkaariodotus on 20–30 vuotta. Tällöin on tärkeää, että suunnittelu ja toteutus on tehty ammattitaidolla. Tarjoamme varavoimalaitetoimitusten lisäksi suunnittelu- ja konsultaatiopalveluja varavoimahankintoihin liittyen.

Varavoimakoneiden huoltopalvelut

Varavoimakoneinvestointi on arvoton, jos järjestelmä ei toimi silloin kun sitä tarvitaan. Vaikka varavoimakoneen vuosittaiset käyttötunnit ovat vähäiset, tulee varavoimajärjestelmä testata ja huoltaa säännöllisesti. Korroosio tai käynnistysakkujen vikaantuminen voi johtaa tilanteeseen, jossa varavoima ei käynnisty ja kallis investointi on täysin hyödytön. Machinery tarjoaa koko maan kattavat huoltopalvelut kaiken merkkisiin varavoimajärjestelmiin. Asiantuntevien huoltopalvelujen avulla investointi säilyttää arvonsa vuosikymmenien ajan ja sähkökatkojen yllättäessä sähkön syöttö jatkuu keskeytyksettä testatun ja huolletun varavoimajärjestelmän ansiosta.

Tutustu varavoima- ja generaattorihuoltopalveluumme täällä.

Varavoimajärjestelmien modernisoinnit

Varavoimajärjestelmän vuosittaiset käyttötunnit ovat usein melko vähäiset, mutta ohjausjärjestelmän vanheneminen aiheuttaa riskin järjestelmän toimintavarmuudelle. Modernisoinnilla voidaan varavoimajärjestelmän elinkaarta jatkaa vuosiksi eteenpäin. Vanhojen järjestelmien varaosien saatavuus voi myös olla hankalaa, ellei jopa mahdotonta. Ohjausjärjestelmän modernisoinnilla voidaan pienellä kustannuksella saattaa varavoimajärjestelmä vastaamaan tämän päivän vaatimuksia ja jatkaa elinkaarta pitkälle tulevaisuuteen. Hyvin huolletun järjestelmän modernisoinnilla saavutetaan huomattava kustannussäästö verrattuna koko varavoimajärjestelmän uusimiseen.

Meillä on vuosien kokemus modernisointiprojekteista alkaen hinta-arviosta ja suunnittelusta toteutuksen kautta järjestelmän lopputestaukseen.

Varavoimajärjestelmän modernisointi

Kuvissa asiakkaamme varavoimajärjestelmä ennen ja jälkeen tekemämme modernisoinnin. Tavoitteena modernisoinnissa oli saattaa järjestelmä 2020-luvulle. ScanAuto oli toimittanut alkuperäisen varavoimalaitoiksen asiakkaallemme vuonna 1995. Modernisointi oli suhteellisen helppo ja kustannustehokas toteuttaa, koska meiltä löytyvät kaikki alkuperäiset suunnitelmat kaikkiin ScanAuton vuosien varrella toimittamiin varavoimalaitoksiin.

Genmac siirrettävät varavoimakoneet

Valikoimastamme Genmacin siirrettävät varavoimakoneet trailerialustalla tai ilman. Koneet täyttävät siirrettävien työkoneiden Stage V päästömääräykset ja koneet ovat kattavasti varusteltuja.

Varavoimakoneen polttoainelinjojen uusiminen

Varavoimakoneen polttoainelinjojen käyttöikä on rajallinen ja ne vaativat ennen pitkää uusimista: tiivisteet saattavat alkaa vuotaa ja letkut haurastua, jolloin linjasto ei enää täytä tehtäväänsä eikä ole turvallinen. Varavoimahuoltojen ja -korjausten lisäksi tarjoamme asiakkaillemme nyt myös kiinteiden varavoimakoneiden polttoainelinjojen uusinnan HST- tai RST-putkilla. Menetelmä perustuu Haelok -tekniikkaan , jolloin liitos tehdään puristustyökalulla ilman kumitiivistettä. Puristusliitos tehdään nopeasti, pitävästi ja ilman tulitöitä. Polttoainelinjasta tulee erittäin kestävä, huoltovapaa ja pitkäikäinen. Keskeisimpiä Haelok-tekniikan etuja ovat, että puristusliitokseen ei tarvita tulitöitä/hitsausta, ei ole tarvetta röntgenkuvaukselle, kustannustehokkuus ja jopa 80 % ajansäästö. Lue aiheesta lisää täällä.

Varavoimaratkaisut tuo turvaa sähkökatkosten varalle

Digitalisaation myötä olemme riippuvaisempia sähköstä kuin koskaan aiemmin, ja varavoimaratkaisujen tarve lisääntyy myös jatkuvasti uudentyyppisten innovaatioiden ajamana. Kodeissa esimerkiksi älyteknologian määrä lisääntyy jatkuvasti ja esimerkiksi myös opetus on siirtynyt osittain verkkoon. Samalla ilmastonmuutoksen aiheuttamat sään ääri-ilmiöt ovat yleistyneet ja kasvattaneet sään ääri-ilmiöistä johtuvien sähkökatkosten määrää. Vallitsevassa maailmantilanteessa sähkönsaanti ei ole enää itsestäänselvyys ja satunnaisiin sähkökatkoksiin on hyvä vaurautua. Varavoimakoneilla on mahdollista turvata kriittisten toimintojen jatkuminen myös sähkökatkosten aikana. Sähkönsaannin turvaaminen on todella tärkeää erityisesti kriittisissä kohteissa, kuten sairaaloissa sekä hoivakodeissa. Varavoimalla turvataan myös muita yhteiskunnallisesti tärkeitä toimintoja, kuten teollisuuden prosesseja,  jätevedenpuhdistusta ja sähköistä tiedonkulkua.

Mitä 12 tunnin sähkökatko aiheuttaa seuraavissa hyvin tavallisissa kohteissa:

Nykyaikaisella maatilalla

Viljan kuivaus keskeytyy ja jo puitu sato uhkaa mädäntyä kuivurissa pilalle, jos pahin tapahtuu ja loppukesän ukkosmyrskyt rikkovat esimerkiksi muuntajan tai puita kaatuu sähkölinjoille pyhäpäivän aikana.

Kunnallisella vesilaitoksella

Vedenjakelu keskeytyy, kun vesitornien säiliössä oleva vesi on käytetty.

Hotellissa

Keittiö, pakastimet ja jääkaapit eivät toimi sekä hissit, aula ja parkkihalli on poissa käytöstä. Jo pelkästään pakasteiden sulaminen lisää kustannuksia, puhumattakaan tyytymättömistä asiakkaista.

 

Varavoimageneraattori

Varavoimalla varmistetaan aina asiakkaan toiminnan kannalta ne kaikkein tärkeimmät asiat ja prosessit. Ihmisten hyvinvoinnin lisäksi häiriötön sähkönsaanti ennaltaehkäisee liiketoiminnan riskejä, kuten tuotanto- ja toimituskatkoksia.

Varmista katkeamaton sähkönsyöttö myös sähkökatkosten aikana hankkimalla Machineryn varavoimaratkaisu. Meiltä niin vakiomalliset varavoimakoneet omakotitaloihin kuin räätälöidyt suuret varavoimaratkaisut. Tarjoamme kattavat huoltopalvelut turvaamaan varavoimalaitteiden toiminnan myös jatkossa.

 

Onko mietinnässä vakiomallinen varavoimakone, räätälöity varavoimaratkaisu tai kiinnostaako miten varavoimakoneiden käyttöikää on mahdollista pidentää useilla vuosilla? Ota yhteyttä myyntiimme tai huoltotiimiimme ja kysy lisää. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään niin sopivan varavoimakoneen valinnassa, projektin suunnittelussa alusta loppuun asti kuin varavoimalaitteiden huoltoon liittyvissä asioissa!

 

 

kohler v500 varavoimakone / dieselgeneraattori

Vakiomalliset varavoimakoneet

Edustamme KOHLER:n vakiomallisia varavoimakoneita ja generaattoreita. KOHLER on maailman kolmanneksi suurin dieselgeneraattoreiden ja varavoimakoneiden valmistaja. Heidän tuotteillaan voidaan varmistaa sähkön saanti sähkökatkosten aikana tai tuottaa jatkuva sähkönsyöttö, jos kiinteää sähköverkkoa…

Lue lisää
Genmac siirrettävät varavoimakoneet

Siirrettävät varavoimakoneet

Valikoimastamme Genmacin siirrettävät varavoimakoneet trailerialustalla tai ilman. Koneet täyttävät siirrettävien työkoneiden Stage V päästömääräykset. Koneet ovat kattavasti varusteltuja, alla yhteenveto varavoimakoneiden varustuksesta. Genmac dieselgeneraattorit ovat suunniteltuja jatkuvaan käyttöön. Vahva…

Lue lisää
varavoima räätälöidyt varavoimakoneet

Räätälöidyt varavoimaratkaisut

Kauttamme asiakaskohtaisesti räätälöidyt varavoimaratkaisut avaimet käteen -periaatteella vaativiinkin kohteisiin.

Lue lisää
Varavoimakone

Varavoimakoneet kotitalouksille

Meiltä myös kotitalouksille sopivat varavoimaratkaisut!   Yhteiskuntamme on nykyisin täysin riippuvainen erilaisista sähköisistä järjestelmistä.  Lähes kaikki toimintomme tarvitsevat sähköä, kuten myös kotitaloutemme. Sähköä tarvitaan myös öljylämmityksessä, maalämmössä sekä pellettikattiloissa. Niiden…

Lue lisää

Yhteydenottopyyntö

Myynti

Tero Aspegren

Myyntipäällikkö

0201630307

tero.aspegren@machinery.fi

Martin Arhippainen

Myyntipäällikkö

020 163 0347

martin.arhippainen@machinery.fi

Henrik Park-Björklund

Myyntipäällikkö

0201630339

henrik.park-bjorklund@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot
| Voimantuotto

Doosan-kompressoreista Bobcat-kompressoreita

Lue lisää

Tiedote

JS maatila varavoimakone
|

Kohler J110 -varavoimakone turvaamaan JS maatilan lypsykarjatoimintaa

Lue lisää

konetoimitukset

Eurosafety
| Generaattorit ja varavoima

Olemme mukana EuroSafety -messuilla – Löydät meidät osastolta A800!

Lue lisää

Tapahtumat

varavoima
| Generaattorit ja varavoima

Machinery mukana Lippulaivan kauppakeskus -hankkeessa varavoimaurakoitsijana

Lue lisää

konetoimitukset

| Varavoima

Nykytaiteen museo Kiasma saa turvaa uudesta varavoimakoneesta

Lue lisää

konetoimitukset

| Generaattorit ja varavoima

SDMO:n varavoimakoneesta turvaa Sonkajärven koulutuskeskukseen

Lue lisää

konetoimitukset

| Generaattorit ja varavoima

Machinery Oy on uusi Doosan dieselkompressoreiden edustaja Suomessa

Lue lisää

Tiedote

| Generaattorit ja varavoima

Alajärven paloasemalle toimitettu SDMO varavoimakone

Lue lisää

konetoimitukset

| Moottorit

Kewatecin alumiiniveneet saivat voimanlähteekseen Cummins-moottorit – Helsingin pelastuslaitos toimii nyt merellä entistä taloudellisemmin

Lue lisää

konetoimitukset