Cummins dieselmoottorihuolto

Machinery Oy tarjoaa Cummins -moottoreiden huolto- ja korjauspalveluja maahantuojan ammattitaidolla. Dieselmoottorihuolto-organisaatiomme palveluihin sisältyvät myös tekninen tuki, tuote- ja huoltokoulutukset sekä takuukäsittely.

Cummins huoltopisteemme sijaitsevat Vantaalla sekä Terrafamen kaivosalueella. Huoltoasiantuntijamme liikkuvat huoltoautoillaan asiakkaiden luo ja isommat työt, kuten peruskunnostukset suoritetaan Vantaan korjaamolla. Lisäksi laaja sopimushuoltoverkostomme palvelee asiakkaita ympäri Suomen. Löydät huoltoverkostomme alempaa tältä sivulta.

Huoltopalveluita tai teknistä tukea tiedustellessasi, muista ilmoittaa moottorin sarjanumero. Moottorin sarjanumero on merkitty moottorin tyyppikilpeen, joka tyypillisesti löytyy venttiilikopasta tai moottorin jakopäästä. Sarjanumero on yleensä 8-numeron numerosarja.

Machinery Oy on teknisen kaupan ja palvelujen yhdistyksen jäsen ja noudatamme palveluliiketoiminnassamme yleisiä toimitusehtoja.

Voit lukea toimitusehdot täältä: Toimitusehdot

PERUSKUNNOSTUKSET

Cummins-moottori kannattaa peruskunnostaa, sillä varaosien saatavuus on erinomainen ja hinnoittelu järkevää. Maahantuojan peruskorjaamana voit olla varma, että käytetyt osat ovat alkuperäisiä ja työntekijöiden tietotaito Suomen paras. Luonnollisesti peruskorjaamallamme moottorilla on 12 kuukauden takuu.

Alla kuvat ennen ja jälkeen peruskunnostuksen. Moottori vastaa peruskunnostuksen jälkeen tehdasuutta moottoria.

Ennen peruskunnostusta
Ennen peruskunnostusta

Peruskunnostuksen jälkeen

Peruskunnostuksen jälkeen

KENTTÄHUOLTO

Huoltoasiantuntijamme tekevät paljon kenttätyötä, mutta Cummins loppuasiakkaat voivat hyödyntää myös sopimushuoltoverkostoamme. Sopimushuoltopisteet ovat vakavaraisia ja ammattitaitoisia yrityksiä, joiden kanssa Machinery:llä on pitkä yhteistyö takanaan. Sopimushuoltopisteet toimivat omina yrityksinään, mutta saavat meiltä täyden teknisen tuen ja avun sekä hankkivat käyttämänsä varaosat kauttamme.

 

Kaipaako Cummins-dieselmoottorisi huoltoa tai peruskunnostusta? Me kunnostamme moottorisi maahantuojan ammattitaidolla, ota yhteyttä!

 

Machinery Sopimushuolto

Voit olla yhteydessä meihin tai  sopimushuoltokumppaneihimme Cummins- sekä Kubota-merkkisten moottoreiden huolto- ja varaosa-asioissa. (Klikkaa toimipisteen kohdalle saadaksesi yhteystiedot näkyviin.)

Machineryn moottorihuollon tavoitat numerosta p. 020 163 0436 sekä varaosamyynnin numerosta p. 020 163 0431. Takuuasioissa ole aina ensisijaisesti yhteydessä meihin!

Tarjouspyyntö

Myynti

Huoltopalvelut Huoltopalvelut - Moottorit

Cummins, Kubota

0201630436

Robert Eerola

Työnjohtaja

0201630356

robert.eerola@machinery.fi

Anton Jokisalo Anton Jokisalo

Tuotetuki-insinööri
Tekninen tuki ja takuuasiat

020 163 0316

anton.jokisalo@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot