Kubota dieselmoottorihuolto

Machinery Oy tarjoaa Kubota -moottoreiden huolto- ja korjauspalveluja maahantuojan ammattitaidolla. Dieselmoottorihuolto-organisaatiomme palveluihin sisältyvät myös tekninen tuki, tuote- ja huoltokoulutukset sekä takuukäsittely.

Kubota huoltopisteemme sijaitsee Vantaalla. Huoltoasiantuntijamme liikkuvat huoltoautoillaan asiakkaiden luo ja isommat työt, kuten peruskunnostukset, suoritetaan Vantaan korjaamolla. Lisäksi laaja sopimushuoltoverkostomme palvelee asiakkaita ympäri Suomen.

Huoltopalveluita tai teknistä tukea tiedustellessasi, muista ilmoittaa moottorin sarjanumero. Moottorin sarjanumero on merkitty moottorin tyyppikilpeen.

Machinery Oy on teknisen kaupan ja palvelujen yhdistyksen jäsen ja noudatamme palveluliiketoiminnassamme yleisiä toimitusehtoja. (liite)

Toimitusehdot

PERUSKUNNOSTUKSET

Kubota -moottori kannattaa peruskunnostaa, sillä varaosien saatavuus on erinomainen ja hinnoittelu järkevää. Maahantuojan peruskorjaamana voit olla varma, että käytetyt osat ovat alkuperäisiä ja työntekijöiden tietotaito Suomen paras. Luonnollisesti peruskorjaamallamme moottorilla on 12 kuukauden takuu.

KENTTÄHUOLTO

Huoltoasiantuntijamme tekevät paljon kenttätyötä, mutta Kubota loppuasiakkaat voivat hyödyntää myös sopimushuoltoverkostoamme. Sopimushuoltopisteet ovat vakavaraisia ja ammattitaitoisia yrityksiä, joiden kanssa Machinery:llä on pitkä yhteistyö takanaan. Sopimushuoltopisteet toimivat omina yrityksinään, mutta saavat meiltä täyden teknisen tuen ja avun sekä hankkivat käyttämänsä varaosat meiltä

Machinery Sopimushuolto

Ota yhteyttä sopimushuoltoon Cummins sekä Kubota -merkkisten moottoreiden huolto- ja varaosa-asioissa. (klikkaa toimipisteen kohdalle saadaksesi yhteystiedot näkyviin)

Takuu- ja yli 15 litrasten moottoreiden huolto- ja varaosa-asioissa ota yhteyttä Machineryn moottorihuoltoon p. 020 163 0436.

Tarjouspyyntö

Myynti

Huoltopalvelut Huoltopalvelut - Moottorit

Cummins, Kubota

0201630436

Robert Eerola

Työnjohtaja

0201630356

robert.eerola@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot