Rakentaminen huoltopalvelut

Kuinka varmistat, että rakennuskalusto toimii Suomen karuissa olosuhteissa moitteettomasti vuodesta toiseen? Huoltamalla koneesi hyvin. Meillä on vankka kokemus huoltotoimista, joilla varmistetaan koneiden käyttökunto myös ääriolosuhteissa. Voit tilata huollot ja korjaukset suoraan työmaallenne tai muissa tiloihinne, tai sitten voimme tehdä ne omalla huoltokorjaamollamme Vantaalla.

Kustannustehokkain hetki huoltaa rakennuskone seuraavaa projektia varten on, kun se vapautuu edelliseltä työmaalta. Näin varmistetaan, että kone on turvallinen ja täydessä käyttökunnossa uudelle työmaalle tuotaessa. Käytä siis koneesi Machineryn huollon kautta jo työmaalta kotiutuessa!

SOPIMUSHUOLTO

Rakentamisen asiakkaat voivat hyödyntää myös sopimushuoltoverkostoamme. Kaikki sopimushuoltajat ovat oman alansa ammattilaisia ja toimivat omina yrityksinään saaden kuitenkin täyden teknisen tuen ja avun sekä töihin tarvittavat varaosat Machineryltä. Rakennuskaluston sopimushuoltoverkostoon voi olla yhteydessä kaikissa henkilönostimiin tai maantiivistäjiin liittyvissä huolto- ja korjaustarpeissa, uppopumput korjataan edelleen Vantaan korjaamollamme. Osa sopimushuoltajista tarjoaa myös työmaahissien sekä valomastojen huoltoa ja korjausta. Sopimushuoltokumppaneiden tarjoamat huoltopalvelut voi tarkistaa viereisestä kartasta.

Nostinhuolto

Lue lisää

Pumppuhuolto

Lue lisää

Täryhuolto

Lue lisää

Machinery Sopimushuolto

Ota yhteyttä sopimushuoltoon rakentamisen huolto- ja varaosa-asioissa. (klikkaa toimipisteen kohdalle saadaksesi yhteystiedot näkyviin)

Myynti

Tommi Marila

Huoltoasentaja

0201630303

tommi.marila@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot