Allison vaihteistojen varaosat

Allison panostaa korkeaan laatuun niin vaihteistovalmistuksessa kuin varaosissa. Allison vaihteistot ja varaosat on suunniteltu toimimaan optimaalisesti vaativimmissakin olosuhteissa. Käyttämällä alkuperäisiä Allison huolto- ja varaosia, varmistat vaihteistosi moitteettoman toiminnan vuosiksi eteenpäin.

Ei pitkiä odotusaikoja, meiltä löytyy tyypillisimmät Allison huolto- ja varaosat suoraan varastosta nopeasti ja edullisesti. Ei varastoitavat tuotteet saamme Euroopan keskusvarastosta Suomeen seuravaksi päiväksi.

Valitse oikea vaihteistoöljy

 

Oikea vaihteistoöljy on elintärkeä asia vaihteiston toiminnan ja kestävyyden kannalta. Väärä öljy voi vaurioittaa vaihteiston lyhyessä ajassa. Meiltä saat Allisonin TES 295 vaatimukset täyttävää korkealaatuista Castrolin täyssynteettistä Transynd vaihteistoöljyä, jota käyttämällä saavutetaan todella pitkät öljyjen ja suodattimien vaihtovälit.

Tässä linkki laskuriin, jolla voit laskea, paljonko voit säästää huoltokuluissa käyttämällä TES 295 normin täyttävää Castrolin TranSynd vaihteistoöljyä: http://www.transyndva.com

Allison varaosapalvelut palvelevat sinua Vantaalla,ota yhteyttä varaosamyyntiimme niin asiat järjestyvät!

Tarjouspyyntö

Myynti

Ville Käki

Varaosamyyjä
Allison, Kubota

0201630310

ville.kaki@machinery.fi

Varaosapalvelut - Moottorit

Varaosat, suodattimet

0201630431

Kaikki yhteystiedot