Fleetguard tuotteet ja tarvikkeet

Fleetguard tunnetaan myös nimellä Cummins Filtration, sillä se on Cummins moottorivalmistajan omistama yritys ja se on maailmanjohtava suodatusjärjestelmien valmistaja. Cummins Filtration valmistaa tuotteita useaan erilaiseen käyttöympäristöön: ajoneuvoihin, dieselmoottoreihin, vaihteistoihin ja työkoneisiin. Cumminsin lisäksi useat muut konevalmistajat käyttävät Cummins Filtrationin tuotteita koneissaan, jotkut jopa tilaavat Cummins filtrationin tuotteet brändättynä omiin väreihinsä ja varaosanumeroihinsa. Machinery Oy voi toimittaa myös suomalaisille konevalmistajille suodattimet brändättyinä.

Katso tästä listat työkonevalmistajista, maatalouskonevalmistajista ja  ajoneuvovalmistajista, jotka luottavat Cummins Filtration tuotteisiin.

Cummins Filtration tuotelinjat karkeasti ovat:  öljynsuodattimet, polttoainesuodattimet, ilmasuodattimet, jäähdytysnesteet ja niihin liittyvät kemikaalit ja suodattimet, hydraulisuodattimet sekä moottoreiden kampikammion suodatusjärjestelmät.

LAATU JA TAKUU

Cummins Filtration on tunnettu korkeasta laadustaan ja sen takeena on markkinoiden paras takuu. Tutustu takuuehtoihin tästä.

Käytännössä Cummins Filtration korvaa suodattimen vauriosta aiheutuneet korjauskustannukset tai komponentin tai koko moottorin vaihdon.

KUINKA LÖYDÄT ITSELLESI OIKEAN FLEETGUARD (CUMMINS FILTRATION) SUODATTIMEN

Koska Cummins Filtration valmistaa suodattimia lähes kaikille moottori- ja konevalmistajille, on Cummins Filtrationin kautta saatavissa suodattimet lähes kaikkiin moottoreihin ja koneisiin. Voit helposti itse kääntää suodattimesi Cummins Filtration suodattimen oheisen työkalun avulla. Kun olet löytänyt vastaavuuden, niin laita meille sähköpostia tai soita. Me tarjoamme sinulle suodattimet edulliseen hintaan.

TAVOITAT SUODATINMYYJÄMME PUHELINNUMEROSTA

p.020 163 0430 tai sähköpostitse voimantuotto@machinery.fi

Tutustu tästä Fleetguard suodattimiin, joita käytetään työkoneissa, kuten Atlas, Bobcat, Case, Caterpillar, Doosan, Dynapac, HAmm, JCB, Komatsu, Liebherr, Vögele, Volvo CE, Wirtgen

Tutustu tästä Fleetguard suodattimiin, joita käytetään kuorma-autoissa, kuten DAF, Iveco, MAN, Mercedes, Renault, Scania, Volvo, Thermoking, Carrier

Tutustu tästä Fleetguard suodattimiin, joita käytetään linja-autoissa, kuten Iveco (Irisbus), King Long, MAN (Neoplan), Mercedes (Evobus, Setra), Otokar, Scania, Solaris, Temsa, Van Hool, VDL, Volvo

Tutustu tästä Fleetguard suodattimiin, joita käytetään maatalouskoneissa, kuten Case IH, Claas, Deutz-FAhr, Fendt, JCB, John Deere, Landini, Massey-Ferguson, New Holland, Same, Valtra (Valmet), Deutz, Perkins

 

Tarjouspyyntö

Myynti

Olli Rajulin

Varaosamyyjä
Moottorivaraosat ja -suodattimet

0201630354

olli.rajulin@machinery.fi

Juho-Matti Buuri

Varaosamyyjä

0201630305

juho-matti.buuri@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot