Fleetguard suodattimet ja tarvikkeet

Fleetguard tunnetaan myös nimellä Cummins Filtration, sillä se on Cummins moottorivalmistajan omistama yritys ja se on maailmanjohtava suodatusjärjestelmien valmistaja. Cummins Filtration valmistaa tuotteita useaan erilaiseen käyttöympäristöön: ajoneuvoihin, dieselmoottoreihin, vaihteistoihin ja työkoneisiin. Cumminsin lisäksi useat muut konevalmistajat käyttävät Cummins Filtrationin tuotteita koneissaan, jotkut jopa tilaavat Cummins filtrationin tuotteet brändättynä omiin väreihinsä ja varaosanumeroihinsa. Machinery Oy voi toimittaa myös suomalaisille konevalmistajille suodattimet brändättyinä.

Cummins Filtration tuotelinjat karkeasti ovat:  öljynsuodattimet, polttoainesuodattimet, ilmasuodattimet, jäähdytysnesteet ja niihin liittyvät kemikaalit ja suodattimet, hydraulisuodattimet sekä moottoreiden kampikammion suodatusjärjestelmät.

Lue lisää: https://machinery.fi/voimantuotto/fleetguard-tuotteet-ja-tarvikkeet/

 

Fleetguard platinum

LAATU JA TAKUU

Cummins Filtration on tunnettu korkeasta laadustaan ja sen takeena on markkinoiden paras takuu. Tutustu takuuehtoihin tästä.

Käytännössä Cummins Filtration korvaa suodattimen vauriosta aiheutuneet korjauskustannukset tai komponentin tai koko moottorin vaihdon.

KUINKA LÖYDÄT ITSELLESI OIKEAN FLEETGUARD (CUMMINS FILTRATION) SUODATTIMEN

Koska Cummins Filtration valmistaa suodattimia lähes kaikille moottori- ja konevalmistajille, on Cummins Filtrationin kautta saatavissa suodattimet lähes kaikkiin moottoreihin ja koneisiin. Voit helposti itse kääntää suodattimesi Cummins Filtration suodattimen oheisen työkalun avulla. Kun olet löytänyt vastaavuuden, niin laita meille sähköpostia tai soita. Me tarjoamme sinulle suodattimet edulliseen hintaan.

TAVOITAT SUODATINMYYJÄMME PUHELINNUMEROSTA

p.020 163 0430 tai sähköpostitse voimantuotto@machinery.fi

 

Fleetguard suodattimet

Tarjouspyyntö

Myynti

Olli Rajulin

Varaosamyyjä
Moottorivaraosat ja -suodattimet: Cummins ja Fleetguard

0201630354

olli.rajulin@machinery.fi

Vesa Peltoniemi Vesa Peltoniemi

Varaosapäällikkö

020 163 0330

vesa.peltoniemi@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot