Polttoaineen suodatus

Olipa kyseessä 18-pyöräinen rekka moottoritiellä tai puskutraktori rakennustyömaalla, moottorisi altistuvat lialle, ruosteelle, vedelle ja muille epäpuhtauksille. Laadukas polttoaineen suodatus voi estää kaiken tuon haitallisen aineen aiheuttamasta merkittävää vahinkoa moottorillesi – ja yrityksellesi. Fleetguardin polttoainesuodattimet ja -prosessorit tarjoavat alan parasta suorituskykyä käyttämällä omia suodatusaineita, kuten StrataPore® ja NanoNet®, jotka vastaavat tai ylittävät alkuperäisten laitevalmistajien laatu- ja suorituskykyvaatimukset.

 

Neljä syytä valita Fleetguard polttoainesuodattimet:

Vertaansa vailla oleva teknologia
NanoNet-suodattimemme ovat niin hyviä, että ne voivat pysäyttää 98,7 prosenttia kaikista 4 mikronin kokoisista hiukkasista – tämä on 12 kertaa pienempi kuin ihmisen silmälle näkyvä pienin hiukkanen.

Pidempi moottorin käyttöikä
Parempi polttoaineen suodatus suojaa suurimpia investointejasi vähentämällä ennenaikaista kulumista ja vaurioita moottoreissa samalla kun alentaa omistamisen kokonaiskustannuksia.

Alhaisemmat huoltokustannukset
Fleetguardin laatu pidentää suodattimien käyttöikää perinteisten korkealuokkaisten polttoainesuodatinsuodatinaineiden kapasiteetin yli. Lisäksi vähentynyt seisokkiaika tarkoittaa suurempaa tuottavuutta laitteistollesi ja yrityksellesi.

Paras takuu alalla
Kun kilpailijoiden takuut ovat porrastettuja, meidän takuumme suojaa sinua tuotteen suositellun käyttöiän ajan. Ainoastaan Fleetguardin laatu voi ansaita Fleetguardin takuun.