Hydrauliöljyn suodatus

Nykypäivän hydraulijärjestelmät asettavat enemmän vaatimuksia kuin koskaan aiemmin, joten niiden pitäminen vapaina hankaavista hiukkasista on elintärkeää. Itse asiassa 90 % kaikista hydraulijärjestelmien vioista johtuu nesteen saastumisesta. Valitsemalla laadukkaat Fleetguard-imusuodattimet, paluulinjasuodattimet ja painesuodattimet hydrauliikkaasi, pidät laitteistosi käyttövalmiina työssä eikä huoltotilassa.

Suunniteltu ja testattu laadun varmistamiseksi
Fleetguardin hydrauliikkasuodattimet ja suodatusmateriaalit ovat kilpailijoita korkeammalla lianpidätyskyvyllä ja epäpuhtauksien poistotehokkuudella, ja ne ovat osoittautuneet toimiviksi ankarimmissakin käyttöympäristöissä useiden alkuperäisvalmistajien (OEM) toimesta ympäri maailman.

Parannettu suorituskyky hydrauliikassasi
Verrattuna kilpailijoihin, Fleetguard suodattimet tarjoavat alhaisemman virtausvastuksen ja painehäviön, varmistaen että hydrauliikkajärjestelmäsi suoriutuvat tehtävistään työ tehtävän jälkeen.

Innovatiivinen suunnittelu
Uusi Fleetguard-ohivirtausventtiili on vankkaa suunnittelua, joka estää epäpuhtauksien kertymisen ohivirtausaukon avautuessa, maksimoiden käyttöaikaa samalla kun minimoidaan huoltokustannuksia.

Helpompi huolto
Fleetguard on luonutuudelleenkäytettävän ohjainlevyn, joten sinun ei enää tarvitse heittää koko yksikköä pois – poista yksinkertaisesti ohjainlevy ja aseta se helposti uuteen suodatinelementtiin jokaisen huoltotapahtuman yhteydessä.

Myynti

Olli Rajulin

Varaosamyyjä
Moottorivaraosat ja -suodattimet: Cummins ja Fleetguard

0201630354

olli.rajulin@machinery.fi

Vesa Peltoniemi Vesa Peltoniemi

Varaosapäällikkö

020 163 0330

vesa.peltoniemi@machinery.fi

Ville Käki

Takuu- ja huoltokoordinaattori
Allison, Kubota

0201630310

ville.kaki@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot