Hydrauliöljyn suodatus

Nykypäivän hydraulijärjestelmät asettavat enemmän vaatimuksia kuin koskaan aiemmin, joten niiden pitäminen vapaina hankaavista hiukkasista on elintärkeää. Itse asiassa 90 % kaikista hydraulijärjestelmien vioista johtuu nesteen saastumisesta. Valitsemalla laadukkaat Fleetguard-imusuodattimet, paluulinjasuodattimet ja painesuodattimet hydrauliikkaasi, pidät laitteistosi käyttövalmiina työssä eikä huoltotilassa.

Suunniteltu ja testattu laadun varmistamiseksi
Fleetguardin hydrauliikkasuodattimet ja suodatusmateriaalit ovat kilpailijoita korkeammalla lianpidätyskyvyllä ja epäpuhtauksien poistotehokkuudella, ja ne ovat osoittautuneet toimiviksi ankarimmissakin käyttöympäristöissä useiden alkuperäisvalmistajien (OEM) toimesta ympäri maailman.

Parannettu suorituskyky hydrauliikassasi
Verrattuna kilpailijoihin, Fleetguard suodattimet tarjoavat alhaisemman virtausvastuksen ja painehäviön, varmistaen että hydrauliikkajärjestelmäsi suoriutuvat tehtävistään työ tehtävän jälkeen.

Innovatiivinen suunnittelu
Uusi Fleetguard-ohivirtausventtiili on vankkaa suunnittelua, joka estää epäpuhtauksien kertymisen ohivirtausaukon avautuessa, maksimoiden käyttöaikaa samalla kun minimoidaan huoltokustannuksia.

Helpompi huolto
Fleetguard on luonutuudelleenkäytettävän ohjainlevyn, joten sinun ei enää tarvitse heittää koko yksikköä pois – poista yksinkertaisesti ohjainlevy ja aseta se helposti uuteen suodatinelementtiin jokaisen huoltotapahtuman yhteydessä.

Myynti

Olli Rajulin

Varaosamyyjä
Moottorivaraosat ja -suodattimet

0201630354

olli.rajulin@machinery.fi

Markku Antikainen

Myyntipäällikkö
Cummins

044 784 5459

markku.antikainen@machinery.fi

Petri Flinkman

Myynti- ja applikaatioinsinööri
Cummins , Marine, Onan generaattorit

0201630348

petri.flinkman@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot