Tarjouspyyntö

Direct Flow ilmansuodattimet

Fleetguard on tunnustettu asiantuntija ilmansuodatuksessa, ja heillä on kattava valikoima innovatiivisia tuotteita moottoreille, jotka vaihtelevat Tier 1:stä Tier 4:ään. Direct Flow on suositeltu ilmanpuhdistusteknologia ja olennainen osa Cumminsin ratkaisua Tier 4 Final -moottoreille. Direct flow ilmansuodattimia on saatavilla TBAP sensoreilla, MAF sensoreilla ja ilman sensoreita.

Integroitu arvo

Direct Flow parantaa ilmansuodatusta yksilöllisellä ilmanottojärjestelmällä, joka käyttää monimutkaisia antureita suodattimen käyttöiän seurantaan. Koteloissa olevien integroitujen porttien ansiosta anturit voidaan asentaa helposti ja käyttäjät voivat nopeasti arvioida ilmanpuhdistusjärjestelmänsä suorituskykyä. Tunnistamalla suodattimen käyttöolosuhteet voit optimoida suodattimen käyttöiän, vähentää suodattimen vaihtamisia ja alentaa yleisiä huoltokustannuksia.

Räätälöidyt kokoonpanot

Nykyiset dieselmoottorit ovat eri muotoisia ja kokoisia, joten eikö ilmansuodatusjärjestelmienkin tulisi olla samanlaisia? Direct Flow -komposiittikotelot tarjoavat ruosteettoman ja kevyen vaihtoehdon kilpaileville ilmanpuhdistusjärjestelmille. Tämä modulaarinen kotelosuunnittelu tarkoittaa helppoa saatavuutta ja yksinkertaista asennusta erilaisiin sovelluksiin.

Tehokas suorituskyky

Kun perinteiset sylinterimäiset ilmansuodattimet tuhlaavat sisätilaa, Direct Flow -suodattimet on suunniteltu optimoimaan tämä sisätila parempaan suorituskykyyn pienemmässä tilassa. Tämä ainutlaatuinen suodatusaineen rakenne muodostaa tehokkaan ”v-lohko” -muodon, joka vähentää alkuperäistä virtausrajoitusta ja parantaa suodattimen käyttöikää kilpaileviin ilmanpuhdistusjärjestelmiin verrattuna.

 

 

Tarjouspyyntö
TBAP Sensorit   MAF Sensorit   Ilman sensoreita                                    

Myynti

Olli Rajulin

Varaosamyyjä
Moottorivaraosat ja -suodattimet

0201630354

olli.rajulin@machinery.fi

Markku Antikainen

Myyntipäällikkö
Cummins

044 784 5459

markku.antikainen@machinery.fi

Petri Flinkman

Myynti- ja applikaatioinsinööri
Cummins , Marine, Onan generaattorit

0201630348

petri.flinkman@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot