Machinery Oy on uusi Doosan dieselkompressoreiden edustaja Suomessa

Machinery Oy on solminut Doosan Portable Powerin kanssa edustussopimuksen, joka koskee Doosan dieselkompressoreiden myyntiä sekä varaosa- ja huoltopalveluita. Edustus tukee Machineryn jo olemassa olevaa voimantuoton tuote- ja palveluvalikoimaa sekä vahvistaa Machineryn kasvustrategiaa.

Doosan Portable Powerilla on yli 100-vuotias historia koneiden valmistuksessa, joka näkyy tuotteiden laadussa ja suunnittelussa. Doosan Portable Powerin tuotevalikoimaan kuuluu dieselkompressoreiden lisäksi generaattoreita sekä työmaavalaistukseen tarkoitettuja tuotteita, joissa kaikissa Doosan on markkinoiden johtava yritys. Yhdessä Doosanin tuotteiden ja Machinery Oy:n dieselmoottoriosaamisen kanssa Machinery Oy pystyy tulevaisuudessa palvelemaan asiakkaitaan entistäkin paremmin ja laajemmalla tuotevalikoimalla.

”Doosan dieselkompressorit sopivat hyvin Machinery Oy:n tuotevalikoimaan, koska meillä on talossa vahvaa dieselosaamista – Olemmehan myös Cummins ja Kubota dieselmoottoreiden maahantuoja. Doosan käyttää dieselkompressoreissaan juuri edellä mainittuja moottorimerkkejä, joten Doosan asiakkaat saavat varaosa- ja huoltopalvelut laitteisiinsa nopeasti ja edullisesti” kertoo Machinery Oy:n voimantuoton kehitysjohtaja Henry Mäkelä.

Doosan dieselkompressorit

Kompressorien tuotevalikoima koostuu kolmesta tuoteryhmästä: kompaktit kompressorit (ilmantuotto 2–5 m3/min), keskisuuret kompressorit (5,3–12 m3/min) ja suurkompressorit (21–45 m3/min). Valikoimasta löytyy sopiva kompressori lähes kaikkiin paineilmatöihin kuten puhallukseen, piikkaukseen, ruiskubetonointiin, poraamiseen. Doosan dieselkompressoreihin saa myös markkinoiden parhaan paineilman puhdistusjärjestelmän, joka poistaa paineilmasta jopa 0,01 mikronin kokoiset partikkelit. Suurta paineilman puhtautta tarvitaan mm. maalaustöissä, erilaisissa teollisuuden tuotannollisissa prosesseissa.

”Doosan dieselkompressorit ovat suunniteltu kestämään suuria käyttötuntimääriä, ja niitä on todella helppo käyttää ja edullista huoltaa. ’Keep it Simple’ on hyvä periaate monessa asiassa, myös dieselkompressorin hankintaa tehtäessä Olemme varautuneet myös toimittamaan asiakkaillemme kompressoreita dieselmoottoreilla, joissa ei vielä ole pakokaasun jälkikäsittelylaitteita. Tämä on mahdollista, koska laitteita on valmistettu varastoon suuria määriä viime vuosien aikana.”

”Dieselkompressorin hankintaa suunnittelevien kannattaa tarttua tähän mahdollisuuteen, sillä näiden kompressoreiden hinnat ovat selvästi alhaisempia kuin pakokaasujen jälkikäsittelylaitteilla varustettujen kompressoreiden”, Vinkkaa dieselkompressoreiden myynnistä vastaava myyntipäällikkö Tero Aspegren.

Tutustu Doosanin tuotteisiin tästä!
Lue lisää Doosan Portable Powerista tästä! 

Myynti

Tero Aspegren

Myyntipäällikkö

0201630307

tero.aspegren@machinery.fi

Henry Mäkelä Machinery
Henry Mäkelä

Kehitysjohtaja

0201630525

henry.makela@machinery.fi

Myynnin yhteystiedot
| Metallintyöstökoneet

110 vuotta konekauppaa

Lue lisää

Metallintyöstö

| Metallintyöstökoneet

Trestonille toimitettu SafanDarley särmäyspuristin

Lue lisää

konetoimitukset

| Metallintyöstökoneet

Dah Lih koneistuskeskus asennettu Ideasteel Company Oy:lle

Lue lisää

konetoimitukset