Machinery Oy on uusi Doosan dieselkompressoreiden edustaja Suomessa

Machinery Oy on solminut Doosan Portable Powerin kanssa edustussopimuksen, joka koskee Doosan dieselkompressoreiden myyntiä sekä varaosa- ja huoltopalveluita. Edustus tukee Machineryn jo olemassa olevaa voimantuoton tuote- ja palveluvalikoimaa sekä vahvistaa Machineryn kasvustrategiaa.

Doosan Portable Powerilla on yli 100-vuotias historia koneiden valmistuksessa, joka näkyy tuotteiden laadussa ja suunnittelussa. Doosan Portable Powerin tuotevalikoimaan kuuluu dieselkompressoreiden lisäksi generaattoreita sekä työmaavalaistukseen tarkoitettuja tuotteita, joissa kaikissa Doosan on markkinoiden johtava yritys. Yhdessä Doosanin tuotteiden ja Machinery Oy:n dieselmoottoriosaamisen kanssa Machinery Oy pystyy tulevaisuudessa palvelemaan asiakkaitaan entistäkin paremmin ja laajemmalla tuotevalikoimalla.

”Doosan dieselkompressorit sopivat hyvin Machinery Oy:n tuotevalikoimaan, koska meillä on talossa vahvaa dieselosaamista – Olemmehan myös Cummins ja Kubota dieselmoottoreiden maahantuoja. Doosan käyttää dieselkompressoreissaan juuri edellä mainittuja moottorimerkkejä, joten Doosan asiakkaat saavat varaosa- ja huoltopalvelut laitteisiinsa nopeasti ja edullisesti” kertoo Machinery Oy:n voimantuoton kehitysjohtaja Henry Mäkelä.

Doosan dieselkompressorit

Kompressorien tuotevalikoima koostuu kolmesta tuoteryhmästä: kompaktit kompressorit (ilmantuotto 2–5 m3/min), keskisuuret kompressorit (5,3–12 m3/min) ja suurkompressorit (21–45 m3/min). Valikoimasta löytyy sopiva kompressori lähes kaikkiin paineilmatöihin kuten puhallukseen, piikkaukseen, ruiskubetonointiin, poraamiseen. Doosan dieselkompressoreihin saa myös markkinoiden parhaan paineilman puhdistusjärjestelmän, joka poistaa paineilmasta jopa 0,01 mikronin kokoiset partikkelit. Suurta paineilman puhtautta tarvitaan mm. maalaustöissä, erilaisissa teollisuuden tuotannollisissa prosesseissa.

”Doosan dieselkompressorit ovat suunniteltu kestämään suuria käyttötuntimääriä, ja niitä on todella helppo käyttää ja edullista huoltaa. ’Keep it Simple’ on hyvä periaate monessa asiassa, myös dieselkompressorin hankintaa tehtäessä Olemme varautuneet myös toimittamaan asiakkaillemme kompressoreita dieselmoottoreilla, joissa ei vielä ole pakokaasun jälkikäsittelylaitteita. Tämä on mahdollista, koska laitteita on valmistettu varastoon suuria määriä viime vuosien aikana.”

”Dieselkompressorin hankintaa suunnittelevien kannattaa tarttua tähän mahdollisuuteen, sillä näiden kompressoreiden hinnat ovat selvästi alhaisempia kuin pakokaasujen jälkikäsittelylaitteilla varustettujen kompressoreiden”, Vinkkaa dieselkompressoreiden myynnistä vastaava myyntipäällikkö Tero Aspegren.

Tutustu Doosanin tuotteisiin tästä!
Lue lisää Doosan Portable Powerista tästä! 

Myynti

Tero Aspegren

Myyntipäällikkö

0201630307

tero.aspegren@machinery.fi

Safandarley minicel robottisärmäyssolu ja piristeel
|

Piristeel Oy otti käyttöön Suomen ensimmäisen SafanDarley Mini Cell – särmäysrobottisolun

Lue lisää

konetoimitukset

| Voimantuotto

Toimitimme Puutarha Tahvoset Oy:lle Kubota RTV900 -huoltokoneeseen Kubota D902-E4B tehdasuuden vaihtomoottorin – Toimitus sujui mutkattomasti ilman koneen pitkää seisonta-aikaa

Lue lisää

konetoimitukset

Pertemet - Costa hiomakone
| Metallintyöstökoneet

Pertemet Oy:lle toimitettiin Costa Levigatrici MD5 hiomakone

Lue lisää

konetoimitukset