Nykytaiteen museo Kiasma saa turvaa uudesta varavoimakoneesta

Machineryn varavoimatiimi sai mielenkiintoisen projektin ja pääsi osaksi Suomen nykytaiteen museo Kiasman peruskorjaushanketta. Hankkeen rakennuttajana toimii Senaatti-kiinteistöt ja pääurakoitsijana Rakennus Oy Antti J. Ahola, joka päätyi tilaamaan Machinerylta tarkkaan juuri Kiasman tarpeisiin suunnitellun varavoimakoneen. Kiasmalle tämä on ensimmäinen oma varavoimakone, sillä aikaisemmin se luotti viereisen Postitalon varavoimakoneeseen.

Erityisen Kiasmaan toimitetusta varavoimakoneesta tekee sen väri. Varavoimakoneen väri on tarkkaan mietitty ja suunniteltu sopimaan Kiasman ulkokuoreen siten, että se ei herätä huomiota vaan sulautuu julkisivuun. Lisäksi koneen rakenteessa ja toiminnoissa on monia juuri tähän hankkeeseen räätälöityjä ominaisuuksia. Tarve erilaisiin muokkauksiin johtui esimerkiksi siitä, että koneelle on vain vähän tilaa.

Varavoimakonetta asennettaessa lokakuussa kiinteistön sähköt jouduttiin laittamaan poikki viideksitoista minuutiksi. Tämä aiheutti hieman päänvaivaa Kiasman konservaattorille, sillä Kiasmassa sijaitsee jatkuvasti virtaa tarvitseva taideteos, joka on näytillä tuhannen vuoden ajan alkaen vuodesta 2017 aina vuoteen 3017 asti.

Lue lisää Kiasman peruskorjaushankkeesta täältä!

Myynti

Martin Arhippainen

Myyntipäällikkö

020 163 0347

martin.arhippainen@machinery.fi

Tero Aspegren

Myyntipäällikkö

0201630307

tero.aspegren@machinery.fi

Henrik Park-Björklund

Myyntipäällikkö

0201630339

henrik.park-bjorklund@machinery.fi

Juha-Pekka Honkanen

Toimialajohtaja
Voimantuotto

020 163 0344

juha-pekka.honkanen@machinery.fi

KCM Kivihaka - Skyjack henkilönostin
| Rakennuskalusto

K-Citymarket Kivihaka otti käyttöön Skyjack SJ16E -henkilönostimen – Nostin mahdollistaa vaivattoman ja turvallisen tavan tehdä pieniä huoltotöitä myymälän puolella

Lue lisää

konetoimitukset

Mansen Mörinät 2024
| Rakennuskalusto

Olemme mukana Mansen Mörinöillä 12.4-13.4. / Tervetuloa Tampereen toimipisteeseemme!

Lue lisää

Rakentaminen

|

Muutoksia Machineryn Rakennuskalustoyksikössä

Lue lisää

Rakentaminen