Kubota vaihtomoottorit eri koneisiin ja laitteisiin

Tarvitsetko Kubota moottoria? Meiltä saat vaivattomasti ja kustannustehokkaasti Kubota vaihtomoottorit eri koneisiin ja laitteisiin. Kubota on yksi maailman suurimmista dieselmoottorivalmistajista ja Kubota moottoreita käyttävät monet globaalit konevalmistajat kuten henkilönostinvalmistajista mm. JLG, Genie, Haulotte, Snorkel, Skyjack, Nifty Lift, Dino Lift, Teupen, Ommelift ja UpRight. Kurottajavalmistajista Kubotaa käyttää mm. Gehl, Merlo ja Manitou. Lähes kaikissa Avant pienkuormaajissa on moottorina Kubota.

Toimitamme Kubota vaihtomoottorin rikkoutuneen tilalle eri merkkisiin laitteisiin ja koneisiin. Kubota moottoria käytetään monissa kuormaajissa, työkoneissa ja pientraktoreissa.

Kubota vaihtomoottori

TIESITKÖ, ETTÄ MYÖS AVANT TECNO, JLG, GENIE JA HAULOTTE KÄYTTÄVÄT KUBOTA MOOTTORIA?

Lähes kaikissa Avant Tecno pienkuormaajissa on moottorina Kubota, koska moottorin hinta-laatu suhde on voittamaton ja varaosien sekä vaihtomoottorien saatavuus on erinomainen.

Genie luottaa Kubota dieselmoottoreihin ja onkin valinnut Kubotan useiden henkilönostimiensa moottoriksi. Esimerkiksi vuokraamokäytössä tyypillisessä saksilavassa dieselmoottorin pieni huollon tarve ja pienet käyttökustannukset ovat tärkeitä ominaisuuksia. Kubota tarjoaakin erittäin pienen polttoaineen kulutuksen loppuasiakkaiden iloksi.

JLG on valinnut Kubotan henkilönostimiensa voimalähteeksi, koska Kubotalta löytyy riittävän pieniä ja käyntiääneltää hiljaisia moottoreita JLG:n tuotteisiin. Kubotalla on tuotevalikoimassaan myös kaikkein kireimmät päästövaatimukset täyttäviä dieselmoottoreita, joita ei kaikilta moottorivalmistajilta vielä löydy.

Haulotte on yksi maailman suurimmista henkilönostimien ja kurottajien valmistajista, joka käyttää tuotteidensa voimanlähteenä Kubota dieselmoottoreita.

Miksi Haulotessa sitten on Kubota dieselmoottori?

  • Kubota on premium brändi, joka nostaa myös Hauloten laatuvaikutelmaa
  • Kubota varaosia on hyvin saatavilla ympäri maailman
  • Kubota brändi tunnettu ja luottamusta herättävä
  • Moottori on kompakti ja soveltuu näin ollen hyvin henkilönostimen voimalähteeksi

KUBOTA VAIHTOMOOTTORI NOPEASTI JA EDULLISESTI

Vantaalla varastoimme yleisimmät Kubota moottorityypit ja tarvittaessa toimitamme moottorit rivakasti Euroopassa sijaitsevista keskusvarastoista. Kubota moottoreiden virallisena maahantuojana meillä on vankka osaaminen moottoreista ja toimitamme sinulle nopeasti uuden moottorin vanhan tilalle. Uusi Kubota moottori on edullinen hankinta, jos koneesi on muuten toimintakuntoinen. Ota yhteys Kubota asiantuntijaamme Villeen ja mietitään sinulle paras ratkaisu!

Tutustu Kubota teollisuusmoottoreihin tarkemmin tästä.
Ja Kubota vakiokierrosmoottoreihin tästä.

Avant_vaihtomoottorit_Kubota

 

Tarjouspyyntö

Myynti

Ville Käki

Varaosamyyjä
Allison, Kubota

0201630310

ville.kaki@machinery.fi

Varaosapalvelut - Moottorit

Varaosat, suodattimet

0201630431

Kaikki yhteystiedot