Kubota Teollisuusmoottorit

Japanilainen Kubota on maailman arvostetuimpia dieselkäyttöisten moottorien valmistaja alle 84 kW tehoalueella. Kubota moottoreita käytetään Kubotan oman konetuotannon lisäksi myös hyvin monissa maailmanlaajuisten koneenrakentajien tuotteissa. Kubotan moottorit ovat tunnettuja korkeasta laadustaan, hyvästä polttoainetaloudestaan, käyttövarmuudestaan ja korkeasta tehopaino suhteestaan.

Kubota moottorien suunnittelussa on painotettu ympäristöystävällisyyttä. Kubota on ollut eturintamassa kehittämässä ympäristöystävällisiä polttomoottoriratkaisuja nykypäivän tiukkenevien päästömääräysten ja tavoitteiden saavuttamiseksi. Edellisestä on osoituksena, että alle 19 kW moottoreiden osalta Kubota oli ensimmäinen moottorivalmistaja, jonka tuotteet täyttivät U.S CARB ULGE päästövaatimukset.

Kubotan mallisto kattaa teollisuusmoottorit sekä vakiokierrosmoottorit koneenrakentajien moninaisiin applikaatioihin.

Kubotan moottorimallistosta löytyy diesel- ja bensiinikäyttöisten mallien lisäksi myös ratkaisuja vaihtoehtoisia polttoaineita soveltaviin käyttöihin, kuten LPG- ja maakaasukäytöt.

Tarvitsetko Kubota vaihtomoottoria?
Meiltä saat Kubota vaihtomoottorit nopeasti ja ammattitaidolla. Ota yhteys Kubota vaihtomoottori asiantuntijamme!

Kubota on yksi maailman suurimmista dieselmoottorivalmistajista ja Kubota moottoreita käyttävä monet globaalit konevalmistajat kuten henkilönostinvalmistajista mm. JLG, Genie, Haulotte, Snorkel, Skyjack, Nifty Lift, Dino Lift, Teupen, Ommelift ja UpRight. Kurottajavalmistajista Kubotaa käyttää mm. Gehl, Merlo ja Manitou. Toimitamme Kubota vaihtomoottorin rikkoutuneen tilalle eri merkkisiin laitteisiin ja koneisiin. Kubota moottoria käytetään monissa kuormaajissa, työkoneissa ja pientraktoreissa.

Rekisteröi Kubota-moottorisi tukea varten!

Kerro meille lisää yrityksesi toiminnasta ja tarpeista, niin voimme paremmin räätälöidä palvelumme juuri yrityksesi tarpeisiin sopiviksi. Ilmoita meille uuden moottorin käyttöönottopäivämäärä, jotta saat parhaan Kubota-takuun kattavuuden. Rekisteröi moottorisi.

Kubota SM-sarja

Kubota Super Mini-sarjan moottorit ovat 2- tai 3-sylinterisiä nestejäähdytteisiä vapaasti hengittäviä dieselmoottoreita.

Lue lisää

Kubota OC-sarja

Kubota OC sarjan moottorit ovat 1-sylinterisiä, ilmajäähdytteisiä dieselmoottoreita. OC-sarjan vakiomoottorit sisältävät polttoainesäiliön, pakoputken, laturin ja starttimoottorin, sammutinsolenoidin hehkutulpan sekä öljynlauhduttimen. Moottorit ovat varustettuja myös tasapainoakselilla, käynnin tärinöiden tasoittamiseksi. Moottorit ovat…

Lue lisää

Kubota 05-sarja

Kubota 05-sarjan moottorit ovat 3- tai 4-sylinterisiä, mallista riippuen joko vapaasti hengittäviä tai turboahdettuja nestejäähdytettyjä dieselmoottoreita.

Lue lisää

Kubota 03-sarja

Kubota 03-sarjan moottorit ovat 3- tai 4-sylinterisiä, mallista riippuen joko vapaasti hengittäviä tai turboahdettuja nestejäähdytettyjä dieselmoottoreita.

Lue lisää

Kubota 07-sarja

Kubota 07-sarjan moottorit ovat mallista riippuen vapaasti hengittäviä tai turboahdettuja 4-sylinterisiä nestejäähdytettyjä dieselmoottoreita.

Lue lisää

Kubota V3-sarja

Kubota V3-sarjan moottorit ovat 4-sylinterisiä ja mallista riippuen joko vapaasti hengittäviä tai turboahdettuja nestejäähdytteisiä dieselmoottoreita.

Lue lisää
Kubota EA moottori

Kubota EA sarja

Kubota EA sarjan moottorit ovat 1-sylinterisiä, vesijäähdytteisiä dieselmoottoreita. Jokainen EA moottori täyttää EU Stage V päästömääräykset.

Lue lisää
Kubota Hybrid moottori

Kubota Hybridimoottorit

Kubota Hybridimoottori on loistava tapa optimoida moottorikäyttö vastaamaan paremmin keskimääräistä kuormitussykliä. Meiltä Kubotan hybridimoottorit. Kysy lisää asiantuntijoiltamme.

Lue lisää

Yhteydenottopyyntö

Myynti