Akkulaturit

DC PowerCube -sarja

DC PowerCube on suunniteltu laajempiin sähköjärjestelmiin, joissa on suuri akkupankki ja huomattava DC-kulutus. DC PowerCube muuntaa toimitetun tehon (verkosta tai generaattorista) DC:ksi valaistukseen, elektronisiin laitteisiin, pumppuihin ja muihin tasavirtakuormiin.

DC PowerCube voi tuottaa jopa 4,3 kW (24 V tai 48 VDC) tehoa, joka riittää lataamaan akkuja nopeasti, samalla kun se tarjoaa virtaa erilaisille tasa- ja vaihtovirtakuormille kaikille suurimpienkin ajoneuvojen laitteille.

DC PowerCube 24 V – 150 A DC PowerCube 48 V – 80 A

DC PowerCubea voidaan käyttää jopa virtalähteenä ilman paristoja, koska tasainen lähtöjännite on uskomattoman tasainen ja aaltoiluton.

 

Supreme Pro Battery -laturit

Meri- ja liikkuvat kohteet on usein varustettu suurella määrällä sähkölaitteita, jotka toimivat vaihto- ja tasavirralla. Toimitamme valikoiman akkulaturia/tasasuuntaajia, jotka täyttävät korkeimmat teollisuuden standardit ja jotka on suunniteltu erityisesti 24 VDC:n laitteille. Supreme-akkulaturimme yhdistävät kolme elintärkeää toimintoa. Tasainen, aaltoilematon monivaiheinen akun lataus, virtalähdetoiminto DC-laitteiden suoraan puskuroimiseksi ja täydellinen hälytys- ja valvontalaite koko 24 VDC-järjestelmään. Kaikki mallit ovat yhteensopivia tulojen välillä 90–265 VAC / 50–60 Hz, ja niissä on kolme erillistä lähtöä.

4 Supreme Pro -mallia

Supreme Pro on saatavana 4 eri 24 V mallina, ja se on pieni ja vankka rakenne, joka sopii äärimmäisiin vaativiin olosuhteisiin, paino vain 6,5 kg.

Supreme Pro 24 V – 40 A

Supreme Pro 24 V – 60 A

Supreme Pro 24 V – 80 A

Supreme Pro 24 V – 100 A

 

Supreme-sarjan akkulaturit

Täydellinen ratkaisu useiden akkujen lataamiseen

WhisperPowerin Supreme-akkulaturit on suunniteltu kiinteään asennukseen pieniin ja keskikokoisiin ajoneuvoihin/veneisiin. Nämä ovat tehokkaita latureita, jotka voivat ladata jopa kolmea erillistä akkua samanaikaisesti. Supreme-akkulaturi on helppo ohjelmoida GEL-, AGM- ja avoimille lyijyakuille. Supreme-akkulaturi pystyy käsittelemään 90 – 265 VAC:n (50 / 60 Hz) tulojännitteitä, joten sitä voidaan käyttää maailmanlaajuisesti.

 

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!