WhisperPower merigeneraattorit ja voimantuottoratkaisut

whisperpower merigeneraattorit ja voimantuottoratkaisut

Valikoimastamme löydät WhisperPowerin generaattorit, vähäpäästöiset ratkaisut sekä muut tuotteet kuten aurinkopaneelit ja lisäosat. WhisperPower on vuonna 2007 Alankomaissa perustettu yritys, missionaan tuoda markkinoille omavaraisia energiantuotantojärjestelmiä. WhisperPower on erikoistunut omavaraisten ja ympäristöystävällisten voimantuottojärjestelmien kehitykseen ja jakeluun ja onkin markkinajohtaja nollapäästöisten ratkaisuiden, kuten OctoPower suunnittelussa, kehityksessä sekä kunnossapidossa. WhisperPowerin tuotteita käytetään maailmanlaajuisesti erityisesti kohteissa, jotka ovat tilapäisesti ilman sähkövirtaa. Tämä käsittää esimerkiksi moottoriveneet, jahdit, kaupalliset alukset ja useat kulkuneuvot etäsijainneissa. Energiankäytön lisääntyessä, kysyntä vihreille energiaratkaisuille kasvaa myös.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Piccolo sarjan generaattorit

WhisperPower dieselgeneraattorit

Suuri korkealuokkainen valikoima dieselgeneraattoreita. Kaikki WhisperPower:n Marine-generaattorit ja Mobile/Land-generaattorit valmistetaan käsin Alankomaissa ja ne täyttävät korkeimmat laatustandardit sekä uusimmat päästövaatimukset.  WhisperPower generaattorien…

Lue lisää
Whisper Solar Flex aurinkopaneeli

Muut tuotteet

Valikoimastamme löydät myös muut WhisperPower:n tuotteet kuten akut, akkulaturit, aurinkopaneelit sekä etämonitorointilaitteistot.

Lue lisää

Yhteydenottopyyntö

Myynti

Petri Flinkman

Myynti- ja applikaatioinsinööri
Cummins , Marine, Onan generaattorit

0201630348

petri.flinkman@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot