OctoPower

OctoPower on integroitu yhden tuotemerkin tehoratkaisu virkistys- tai kaupallisiin merisovelluksiin. Kyseessä on plug and play -ratkaisu, 3 – 64 kVA. OctoPower-järjestelmän sydän on akkupankki, joka syöttää WhisperPower-invertteriä hiljaisena aikana. Tämä (litium)akku on ladattavissa eri lähteistä, mukaan lukien telakkaliitännästä, aurinko-/tuuligeneraattoreista, yhdestä tai useammasta veneen tasavirtageneraattorista ja DC- tai AC WhisperPower-generaattorista.

Akkuvarasto toimii yleensä eri DC- ja AC-kuluttajille. Kun varaus laskee liian pieneksi, WhisperPower AC- tai DC-generaattori käynnistyy automaattisesti. Pilvipohjainen WhisperCare mahdollistaa täyden hallinnan OctoPower-järjestelmässä kaikkialla maailmassa, missä 4G-verkko tai kunnollinen internetyhteys on käytettävissä.
Vihreän Voima
OctoPower-järjestelmät tarjoavat sähköä kestävällä ja erittäin hiljaisella tavalla paikoissa, joissa tavallista sähkötehoa ei ole saatavilla tai se on liian kallista. OctoPower on täydellinen ratkaisu julkisen sähköverkon ja perinteisten (diesel) generaattorien korvaamiseen. WhisperCare-älykäs valvonta pitää käyttäjän ajan tasalla järjestelmän tilasta ja auringosta tai tuulesta saatavasta energiasta ja CO₂-päästöjen vähenemisestä. Jokainen OctoPower-malli on sovitettu ennustettuun kysyntään, jotta se tarjoaa kaiken tarvittavan tehon vedenkeittimen keittämisestä, ilmastoinnin käyttämisestä raskaiden työkalujen, lääketieteellisten laitteiden ja muun herkän tekniikan käyttöön. Akkujen säilytys ja aurinkoenergia OctoPower-järjestelmän sydän on kestävä tehopankki, joka on valmistettu turvallisimmasta litiumtyypistä (LiFePO4), joka on haluttaessa sertifioitu DNV GL -standardien mukaisesti. Vaihtoehtoisesti voidaan käyttää pitkäikäisiä syväkiertoisia lyijyakkuja, jotka ladataan WhisperPower Super Charger -laturilla ja aurinko- ja/tai tuulivoimalla (valinnainen).
AC DC-akusta – WhisperPowerin superinvertteri WhisperPower Super Invertterit käyttävät nyt matalajännitteistä akkutehoa (12, 24 tai 48 VDC) 3 kVA – 64 kVA yksi- tai 3-vaihesähköteholla. Super Inverter syöttää nyt 120 VAC – 60 Hz tai 230 VAC 50 Hz yksivaihevirtaa erilaisiin laitteisiin (3-vaiheinen 3 x 400 VAC 50/60 Hz valinnainen).
Nollasta vähäpäästöiseen
OctoPower 3/7 Ei sisällä dieselgeneraattoria, 100 % päästötön ja täydellinen yhteys kuorma-auton sisä-/perämoottorin laturiin. Aurinkotulo = vakio
OctoPower 7 + / 14 + / 24 + / 64 + ”+” standardi ”genset lisätty”. Yksi WhisperPowerin vaihtuva- tai kiinteänopeuksisista generaattoreista on lisätty varavirtalähteeksi tai päävirtalähteeksi virrankulutuksen huippujaksojen aikana.
Lyhennetty latausaika
WhisperPower-akkuvarasto ladataan uudelleen yhdellä tai useammalla WhisperPower-superlaturilla. Normaalisti tämä Super Charger on kytketty sähköverkkoon, joka sisältää maasähkön, mutta kun verkko- tai maasähköä ei ole saatavilla, aurinkopaneelit ja tuuligeneraattorit voivat ottaa latausprosessin haltuunsa. Järjestelmään voidaan lisätä erittäin hiljainen WhisperPower-varageneraattori, joka täyttää tiukimmatkin päästömääräykset, kuten Stage V ja EPA Tier 4. Tämä voi ladata litiumakkupankin uudelleen ja tarjota ensiluokkaista tehoa suuren kotikäytön aikana.
Etävalvonta ja ohjaus

WhisperCare Monitoring and Control turvaa täydellisesti hallitun ja täysin ohjatun sähköjärjestelmän ajoneuvon tai jahdin sisällä ja myös etänä. WhisperCare sisältää reaaliaikaisen seurannan, historialliset tiedot ja erilaiset järjestelmähälytykset.