Dieselgeneraattorit ja varavoima

Meiltä saat generaattorit ja räätälöidyt varavoimaratkaisut moneen eri käyttökohteeseen

Kun etsit juuri sinun tarpeisiisi räätälöityjä varavoimaratkaisuja tai yksittäistä generaattoria, soita meille. Autamme sinua koko varavoimalaitteiston elinkaaren ajan: aina suunnittelusta asennukseen ja huoltoon. Lisäksi saat meiltä konsultointia, apua laitteen käyttöönottoon ja muuta koulutusta.

Toimitamme varavoimaratkaisut myös avaimet käteen -periaatteella. Voit siis halutessasi jättää koko projektin meidän hoidettavaksemme. Edustamme SDMO-generaattoreita, jotka sopivat erilaisiin kohteisiin aina omakotitaloista suuriin laitoksiin asti. Valikoimassamme on tuotteita, jotka soveltuvat sekä jatkuvaan- että varavoimakäyttöön.

SDMO Generaattori – Varma valinta

SDMO on maailman kolmanneksi suurin yritys dieselgeneraattorimarkkinoilla. Se on perustettu vuonna 1966 Brestissä (Finistère, Ranska). SDMO valmistaa tuotteita kahdessa Ranskassa sijaitsevassa tuotantolaitoksessa. Se kehittää ratkaisuja kaikille aloille, joilla tarvitaan energiaa: bensiini- tai dieselmoottoripohjaiset ratkaisut, tuotteita jatkuvaan käyttöön sekä varavoimakäyttöä varten. Maailmanlaajuisesti SDMO:lla on 12 tytäryhtiötä ja konttoria, ja se kattaa yli 150 jälleenmyyjää eri puolilla maailmaa. Yritys hyödyntää osaamistaan ​​sopeutumalla jatkuvasti muuttuville markkinoille tutkimus- ja kehitystyönsä avulla. Lisäksi SDMO pyrkii tukemaan asiakkaitaan ja liikekumppaneitaan tuotantolaitosten asennuksessa ja ylläpitämisessä koulutusosastonsa ja jälkimarkkinointiorganisaatioiden sekä varaosatoimintojen kautta. SDMO on kuulunut Kohler -konserniin vuodesta 2005 ja sen brändi muuttui SDMO:sta KOHLER-SDMO: hon vuonna 2016.

Mietinnässä generaattori tai räätälöity varavoimaratkaisu? Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää. Asiantuntijamme auttavat sinua mielellään niin generaattorin valinnassa kuin myös projektin suunnittelussa alusta loppuun asti.

Toimittajamme

sdmo generaattori
kinolt logo varavoimaratkaisut
generaattorit multigen
| Generaattorit ja varavoima

SDMO:n varavoimakoneesta turvaa Sonkajärven koulutuskeskukseen

Lue lisää

konetoimitukset

| Generaattorit ja varavoima

Machinery Oy on uusi Doosan dieselkompressoreiden edustaja Suomessa

Lue lisää

Tiedote

| Generaattorit ja varavoima

Alajärven paloasemalle toimitettu SDMO varavoimakone

Lue lisää

konetoimitukset