Swepac on perustettu vuonna 1993 Ljugbyssa, Ruotsissa.  Yritys tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, joissa on erilaisia moottorivaihtoehtoja ja kokoja eri sovelluksiin. Mallit ovat monipuolisia ja helppokäyttöisiä. Ne ovat myös kestäviä ja luotettavia, mikä tarkoittaa alhaisempia käyttö- ja ylläpitokustannuksia.

Kaikki tuotteet on suunniteltu ja valmistettu vaativaan ja ammattikäyttöön. Jotta tuotteet voidaan helposti kuljettaa, niissä on suuret ja hyvin sijoitetut nostokannattimet. Swepac tekee yhteistyötä ulkopuolisten konsulttien ja teollisten suunnittelijoiden kanssa parhaiden ja uusimpien ratkaisujen luomiseksi sekä asiakas- että valmistusnäkökulmista.
Swepacin maatäryt ovat kestäviä ja luotettavia, joten niiden käyttö- ja ylläpitokulut ovat alhaiset. Valikoiman maantiivistäjissä on kuumasinkitty runko, kestävä Hardox-pohjalevy sekä toimintavarmat bensiini- tai dieselmoottorit. Lisäksi ne on suojattu korroosiolta ja ruosteelta korkealuokkaisella pinnoituksella.

Swepacilta löydät myös kaikki betonivalukalustoon kuuluvat koneet, ontelotärysauvat (vibrat), suurtaajuustärysauvat, pinta- ja palkkitäryt, hierrinkoneet sekä sirotevaunut. Hyvän betonikoneen valmistus vaatii betoni- ja rakennusalalla käytettyjen eri rakennustapojen hyvän tuntemuksen. Laajasta valikoimasta löydät tarvitsemasi koneet moniin eri käyttötarkoituksiin. Swepac-tuotteiden avulla saavutat ammattimaisen lopputuloksen, joka vastaa asiakkaasi toiveita.

Tuotekehitys ja kokoonpano tapahtuu Ljungbyn laitoksessa. Kehitys- ja suunnittelutyö on suunnattu tuotteille, joilla on vankka toimivuus, hyvä ergonomia, materiaalivalinnan laatu ja huomio sekä ympäristön, että työympäristön kannalta.
Uusin innovaatiolinja esiteltiin Bauma 2019: ssä – upouusi sarja käännettäviä levyjä, joidenkin mahdollisuus on digitaalinen yhteys, nimeltään Swepac-liitettävyys.

TOIMITTAJAN SIVUT

Meiltä saat ammattitaitoiset huolto- ja varaosapalvelut edustamiimme maantiivistimiin ja betonivalukalustoon.

Ota yhteyttä ja etisitään yhdessä juuri sinun tarkoituksiisi sopiva ratkaisu!

Alla esittelyvideo:

Tuoteryhmät

Myynti

Janne Kaltokari

Aluemyyntipäällikkö
Uusimaa, Varsinais-Suomi, Kanta-Häme, Päijät-Häme, Kymenlaakso, Etelä-Karjala

044 7700 169

janne.kaltokari@machinery.fi

Seppo Halme

Kenttämyynnin päällikkö

0400 469 647

seppo.halme@machinery.fi

Veli-Matti Maaranen

Aluemyyntipäällikkö
Etelä-Savo, Kainuu, Lappi, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa ja Pohjois-Savo

044 704 5176

veli-matti.maaranen@machinery.fi

Mikko Niemi

Aluemyyntipäällikkö
Satakunta, Pirkanmaa, Keski-Suomi, Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Ahvenanmaa

040 740 2123

mikko.niemi@machinery.fi

Kari Leppä


Puhelinmyynti ja myynnin tuki

0400 254 262

kari.leppa@machinery.fi

Myynnin yhteystiedot