Swepac F70A -maatäry UUTUUS!

Paino 79 kg, pohjalevyn koko, leveys 530 mm. Eteenpäin kulkeva tärylevy asfaltin, hiekan, soran ja kivitäytteen tiivistämiseen.

Kaikki konemallimme ovat monipuolisia ja helppokäyttöisiä. Ne ovat myös kestäviä ja luotettavia, jolloin käyttö- ja ylläpitokulut ovat alhaiset.

Uudessa F 70 A -asfalttikoneessa on ergonomisesti muotoiltu, tärinävaimennettu käsikahva, mikä vähentää kädelle tulevaa tärinää huomattasti entisestä.

Swepac F 70A on kompakti kevyt tärylevy, joka on helppokäyttöinen. Siinä on myös 12 litran sisäänrakennettu vesisäiliö. Kone on ihanteellinen pienten asfaltti-/päällystettyjen alueiden tiivistämiseen ja korjaustoimiin. Se sopii myös soran ja hiekan tiivistämiseen. Pohjalevyyn liitetyllä Vulkollan®-levyllä varustettuna(lisävaruste) sillä voidaan tiivistää tehokkaasti päällystettyjä alueita tasaisen pinnan saavuttamiseksi.

Runko on kuumasinkitty, jolloin sen huoltovapaa korroosiosuoja on ensiluokkainen Hardox®-pohjalevy takaa pitkän käyttöiän ja se on suunniteltu erityisesti asfaltin käsittelyyn. Lisätietoja koneesta valmistajan internetsivuilta.

Tekniset tiedot

MoottoriHonda GX 120
Paino79 kg
Teho2,6 kW
PolttoaineLyijytön tai alkylaattibensiini
Keskipakovoima11 kN
Pohjalevyn koko, leveys530 mm