Swepac F90A -maatäry, UUTUUS!

Paino 108 kg, pohjalevyn koko, leveys 560 mm. Eteenpäin kulkeva tärylevy asfaltin, hiekan, soran ja kivitäytteen tiivistämiseen.

Kaikki konemallimme ovat monipuolisia ja helppokäyttöisiä. Ne ovat myös kestäviä ja luotettavia, jolloin käyttö- ja ylläpitokulut ovat alhaiset.

Uudessa F 70 A -asfalttikoneessa on ergonomisesti muotoiltu, tärinävaimennettu käsikahva, mikä vähentää kädelle tulevaa tärinää huomattasti entisestä.

Swepac F 90A on kompakti kevyt tärylevy, joka on helppokäyttöinen. Siinä on myös 21 litran sisäänrakennettu vesisäiliö. Kone on ihanteellinen pienten asfaltti-/päällystettyjen alueiden tiivistämiseen ja korjaustoimiin. Se sopii myös soran ja hiekan tiivistämiseen. Pohjalevyyn liitetyllä Vulkollan®-levyllä varustettuna(lisävaruste) sillä voidaan tiivistää tehokkaasti päällystettyjä alueita tasaisen pinnan saavuttamiseksi.

Koneen vakiovarusteena toimitetaan kuljetuspyörät.

Runko on kuumasinkitty, jolloin sen huoltovapaa korroosiosuoja on ensiluokkainen. Hardox®-pohjalevy takaa pitkän käyttöiän ja se on suunniteltu erityisesti asfaltin käsittelyyn. Lisätietoja koneesta valmistajan internetsivuilta.

Tekniset tiedot

MoottoriHonda GX 120
Paino108 kg
Teho2,6 kW
PolttoaineLyijytön tai alkylaattibensiini
Keskipakovoima14 kN
Pohjalevyn koko, leveys560 mm