Tarjouspyyntö

Swanlift 18 ZB nivelteleskooppinostin

Tämä nykyaikaisella tekniikalla ja ennennäkemättömillä ominaisuuksilla varustettu nivelteleskooppinostin osoittaa täysin uuden kulkusuunnan hinattavien henkilönostinten markkinoilla.

Koneen väyläohjaus mahdollistaa tarkat ja täsmälliset portaattomat liikkeet ja ohjausjärjestelmän huoltovapauden. Huoltovapauden mahdollistaa se, ettei ohjausjärjestelmässä ole lainkaan kuluvia osia. Nivelteleskooppipuomi ja kääntyvä työkori takaavat ulottuvuuden hankalimpiin kohteisiin. Koneen sivu-ulottuma on jopa 12 m. Koneen kuljetuspituus on optimoitu mahdollisimman lyhyeksi (6,3m), jotta kone mahtuu paremmin useammalle työmaalle. Lyhyempi kone soveltuu myös hyvin sisäkäyttöön, koska akkukäyttöisellä koneella ei ole lainkaan pakokaasupäästöjä. Akku on suunniteltu siten, että konetta voi käyttää yhdellä latauksella noin työpäivän verran eli sen kestämisestä ei tarvitse huolehtia. Sähkönkulutus on pyritty optimoimaan mm. estämällä koneen päälle jääminen käytön loputtua tapahtuvalla automaattisella virran sulkemisella.

Swanlift nivelteleskooppinostin on suunniteltu helppokäyttöiseksi yksinkertaisen ohjauksen avulla. Kaikki ohjaus tehdään yhden ohjaimen avulla ja ohjausliikkeet on selkeästi merkitty. Nostimen siirto onnistuu koneessa olevien hydraulisten ajolaitteiden avulla poistumatta työkorista. Nostimen kuljetus onnistuu henkilöautolla hinaten.

Koneen huolto on helppoa ja nostimeen on mahdollista asentaa etävalvontalaite, joka mahdollistaa etänä häiriöiden tarkkailun sekä valmistajan avun saamisen etänä ongelmatilanteissa. Nostimen energiansiirtoketju on koteloitu puomin päälle, jotta vältytään mahdollisimman hyvin vaurioilta mutta huolto on tarvittaessa helppoa.

Swanlift ulottumakaavio

 

Tarjouspyyntö
Max. Työskentelykorkeus 18 m
Max. Lavakorkeus 16 m
Max. Sivu-ulottuma 11 m / 80 kg
Tuentaleveys 4,3 m
Tuentapituus 4,7 m
Korikuorma 215 kg
Työkorin koko 1,2 m x 0,8 m
Työkorin kääntö +- 45 °
Puomiston pyöritys 360 °
Puomiston ohjaus / hallinta Proportionaalinen
Kuljetuspituus 6,3 m
Kuljetusleveys 2 m
Kuljetuskorkeus 2,4 m
Kokonaispaino 2200 kg
Mäennousukyky 25%
Virran ulosotto työkorissa Vakio
Toimintaperiaate Hybridi, akusto 24V
Ajolaite Vakio, hallinta työkorsita
Korin sähkö 230 V

Myynti

Veli-Matti Maaranen

Aluemyyntipäällikkö
Etelä-Savo, Kainuu, Lappi, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa ja Pohjois-Savo

044 704 5176

veli-matti.maaranen@machinery.fi

Mikko Niemi

Aluemyyntipäällikkö
Satakunta, Pirkanmaa, Keski-Suomi, Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Ahvenanmaa

040 740 2123

mikko.niemi@machinery.fi

Janne Kaltokari

Aluemyyntipäällikkö
Uusimaa, Varsinais-Suomi, Kanta-Häme, Päijät-Häme, Kymenlaakso, Etelä-Karjala

044 7700 169

janne.kaltokari@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot