Raksakone investoi neljään uutuusnostimeen: ensifiilikset Swanlift-nivelpuominostimista ovat olleet positiivisia

Raksakone Swanlift henkilönostimet

Toimitimme Raksakone Oy:lle neljä Swanlift nostinta (3kpl 18ZB ja 1kpl 140ZB). Kuvassa Raksakoneen omistajat Tuomo ja Satu Lehtonen sekä myyjä Miia Sutinen.

Muutama viikko sitten toimitimme konevuokraamo Raksakone Oy:lle neljä Swanlift-henkilönostinta (3 kpl 18ZB ja 1 kpl 140ZB). Ensikokemukset nostimista ovat olleet positiivisia myös Raksakoneen asiakkaiden keskuudessa.

”Ensifiilikset Swanlift-nostimista ovat olleet hyvät. Nostimet ovat olleet meillä käytössä vasta vähän aikaa, mutta jo nyt olemme huomanneet, että asiakkaamme ovat ottaneet Swanlift-nostimet vaivattomasti käyttöön”, kommentoi Raksakoneen myyjä Miia Sutinen.

Swanlift-nivelpuominostimet ovat kuuluneet Machineryn tuotevalikoimaan noin puolitoista vuotta. Nostimet ovat Machineryn ja nokialaisen Mekorak Oy:n yhteistyön tulos. Niiden suunnittelussa ja toteutuksessa on erityisesti kiinnitetty huomiota ohjattavuuteen, helppokäyttöisyyteen sekä kestävyyteen. Swanlift-nostimet ovat akkukäyttöisiä ja siten päästöttömiä sekä hiljaisia. 18ZB- ja 140ZB-mallit ovat väyläohjattuja. Swanlift 18ZB-mallin ohjaus onnistuu jopa työkorista käsin.

”Swanlift-nostimet ovat selkeästi tätä päivää erityisesti akkusysteeminsä puolesta. Ei ole piuhoja, joita pitäisi varoa, ja akut kestävät hyvin käytössä. Myös nostimien ulottuvuudet ovat todella hyvät”, Miia lisää.

Raksakone Swanlift henkilönostimet

Swanlift-nostimet ovat olleet osa Machineryn tuotevalikoimaa noin puolitoista vuotta. Tänä keväänä nostinperhe laajentui ja pitää sisällään nyt kolme erikokoista nostinta (101ZB, 140ZB ja 18ZB)

Raksakone Oy – Machineryn asiakas jo yli 20 vuotta

Raksakone on klaukkalalainen rakennuskonevuokraamo, joka on toiminut alalla jo yli 20 vuoden ajan. Tänä päivänä perheyrityksessä työskentelee seitsemän työntekijää. vuokraamon tuotevalikoimaan kuuluvat esimerkiksi pyöräkuormaajat, minikaivurit, henkilönostimet, maantiivistäjät, maansiirtokoneet, rakennustelineet sekä puutarhakoneet. Usein vuokrakone toimitetaan ja noudetaan työmaalle asiakkaan puolesta.

”Olemme yleiskonevuokraamo, joka tunnetaan hyvästä palvelustaan. Meillä on pitkät perinteet sekä paljon pitkäaikaisia asiakassuhteita. Machineryn kanssa olemme toimineet yrityksemme alusta alkaen. Kaikki on sujunut Machineryn rakentamisen myyjän Seppo Halmeen kanssa loistavasti”, kommentoi Tuomo Lehtonen, Raksakoneen toinen omistaja.

Lue lisää Raksakone Oy:stä

Nostinhankinta mielessä? Tutustu Swanlift-nostimiin tästä

Myynti

Janne Kaltokari

Aluemyyntipäällikkö
Vantaa

044 7700 169

janne.kaltokari@machinery.fi

Mikko Niemi

Aluemyyntipäällikkö
Tampere

040 740 2123

mikko.niemi@machinery.fi

Seppo Halme

Kenttämyynnin päällikkö

0400 469 647

seppo.halme@machinery.fi

Marja Vainio

Aluemyyntipäällikkö

0201630313

marja.vainio@machinery.fi

Milja Frigård

Markkinointi- ja viestintäjohtaja, Toimialajohtaja,
Rakentaminen

040 730 2550

milja.frigard@machinery.fi

Metallintyöstökonetiimi
| Metallintyöstökoneet

Oletko sinä etsimämme lastuavien koneiden myynnin ammattilainen?

Lue lisää

Metallintyöstö

Paineilmamyyrä
| Rakennuskalusto

Rakentamisen valikoima laajenee: valikoimastamme nyt Hercu paineilmamyyrät!

Lue lisää

Rakentaminen

Lastux Oy - Hyundai Wia
| Metallintyöstökoneet

Lastux Oy:lle lisää sorvaustehokkuutta Hyundai Wia:lla

Lue lisää

konetoimitukset