Swanlift-nivelteleskooppinostin on lunastanut paikkansa Ojamartin nostinvalikoimassa

Juha Ojala Swanlift-nivelteleskooppinostimen kyydissä

Ojamart on perheyritys, jonka historia juontaa juurensa aina vuoteen 1974, kun perustajaisä astui rakennuskonevuokraamon maailmaan. Yritys on tunnettu Ojamart nimellä vuodesta 1994 lähtien. Toimitusjohtaja Juha Ojala kertoi yrityksen tarinan ja Swanlift-nivelteleskooppinostimen hankinnasta.

Ojamart on Nummelan ainoa rakennuskonevuokraamo, ja se on ollut alalla jo vuosikymmeniä. Tämä pitkäaikainen kokemus takaa osaavan ja laadukkaan palvelun. Ojamartin vahvuuksia ovat joustavuus ja nopeus, ja jokainen asiakas saa tarvitsemansa tuotteet ja tarvittaessa myös käyttöopastuksen.

Ojamart rakennuskonevuokraamo palvelee asiakkaita Nummelassa, tuotevalikoimasta löytyy myös Swanlift-nivelteleskooppinostin.

Yrityksen laaja tuotevalikoima sisältää rakennuskoneet ja -telineet, saneeraustyökalut, henkilönostimet, minikaivurit ja kuormaajat. Erityisesti omakotitalo-, rivitalo- ja pienkerrostalorakentamiseen keskittyvät asiakkaat löytävät tarvitsemansa koneet ja laitteet Ojamartista. Lisäpalveluna voi hankkia myös nestekaasua, konenauloja ja ruuveja samalla käynnillä, mikä helpottaa kiireisen asiakkaan arkea. Juha Ojala korosti, että työskentely Ojamartissa on mukavaa, koska se on vaihtelevaa ja antaa mahdollisuuden palvella ihmisiä. Tämä intohimo omaan työhön välittyy myös asiakkaille.

Swanlift-nivelteleskooppinostin liittyy Ojamartin pyrkimykseen kasvattaa valikoimaansa erityisesti nostinpuolella. Swanlift-nivelteleskooppinostin on kotimainen uutuus, joka ensiesiteltiin Maxpo-messuilla keväällä 2022. Kotimaisessa nostimessa on erityisesti panostettu ohjattavuuteen, helppokäyttöisyyteen sekä kestävyyteen. Ojamarttilaiset pääsivät tutustumaan nostimeen Machineryn järjestämällä koeajokiertueella alkukesästä 2022, joka toteutettiin Ojamart Oy:n toimipisteessä Nummelassa ja Swanlift-nostin toimitettiin heille heti syksyllä 2022. Asiakkailta saatu palaute on ollut erittäin positiivista, erityisesti nivelteleskooppinostimen akkukäyttöisyyden ja ulottuvuuden ansiosta. Tehdasyhteistyö Swanliftin valmistajan kanssa on sujunut erinomaisesti, ja apu jälkimarkkinoinnissa on ollut korvaamatonta. Ojamart seuraa tiiviisti Swanliftin kehitystä, ja heidän kiinnostuksensa on herännyt myös uuteen, pienempään Swanlift-malliin, joka on tulossa markkinoille.

Tutustu yritykseen: www.ojamart.fi

 

 

 

Myynti

Janne Kaltokari

Aluemyyntipäällikkö
Uusimaa, Varsinais-Suomi, Kanta-Häme, Päijät-Häme, Kymenlaakso, Etelä-Karjala

044 7700 169

janne.kaltokari@machinery.fi

Mikko Niemi

Aluemyyntipäällikkö
Satakunta, Pirkanmaa, Keski-Suomi, Etelä-Pohjanmaa, Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa, Ahvenanmaa

040 740 2123

mikko.niemi@machinery.fi

Veli-Matti Maaranen

Aluemyyntipäällikkö
Etelä-Savo, Kainuu, Lappi, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa ja Pohjois-Savo

044 704 5176

veli-matti.maaranen@machinery.fi

JS maatila varavoimakone
|

Kohler J110 -varavoimakone turvaamaan JS maatilan lypsykarjatoimintaa

Lue lisää

konetoimitukset

Varavoima-asentaja rekrytointi
|

Haussa varavoima-asentaja

Lue lisää

Rekrytointi

Machinery Open House
| Rakennuskalusto

Tervetuloa Rakentamisen Open House tapahtumaan 29.11.2023 klo 9-15

Lue lisää

Rakentaminen