Zayerin jyrsinpäälaboratorio

Jyrsinkoneen kriittisin osa on jyrsinpää. Zayerin jyrsinpäälaboratoriossa kehitetään, valmistetaan ja testataan kaikki Zayerin koneissa käytettävät jyrsinpäät.
Jyrsinpäät joutuvat 2 vuorokauden ”rääkkiin”, jossa kaikki oleellinen testataan ja taltioidaan. Saatu ”fingerprint” antaa vertailukohdan jyrsinpään myöhemmästä kunnosta.

Zayer oli ensimmäinen valmistaja joka kehitti täysautomaattisen 45-asteen jyrsinpään kuten myös 30-asteen jyrsinpään. Tällä uudella 30-asteen jyrsinpäällä on mahdollista koneistaa myös kappaleen takapintaa ja se mahdollistaa paremmin  työstettävien kappaleiden sisäpuoliset koneistukset.  Sekä 45-että 30-asteen pään saa 0.001 asteen kääntötarkkuudella tai jatkuvakääntöisenä 5-tai 6-akseliseen jyrsintään.

Koneet voidaan varustaa laajalla valikoimalla päitä koneen toiminnan optimoimiseksi ja sen mukauttamiseksi kunkin koneistusprosessin vaatimiin ominaisuuksiin.

 

Myynti

Kari Pirttilä

Myynti raskas koneistus

0400510736

kari.pirttila@machinery.fi

KCM Kivihaka - Skyjack henkilönostin
| Rakennuskalusto

K-Citymarket Kivihaka otti käyttöön Skyjack SJ16E -henkilönostimen – Nostin mahdollistaa vaivattoman ja turvallisen tavan tehdä pieniä huoltotöitä myymälän puolella

Lue lisää

konetoimitukset

Mansen Mörinät 2024
| Rakennuskalusto

Olemme mukana Mansen Mörinöillä 12.4-13.4. / Tervetuloa Tampereen toimipisteeseemme!

Lue lisää

Rakentaminen

|

Muutoksia Machineryn Rakennuskalustoyksikössä

Lue lisää

Rakentaminen