Zayerin jyrsinpäälaboratorio

Jyrsinkoneen kriittisin osa on jyrsinpää. Zayerin jyrsinpäälaboratoriossa kehitetään, valmistetaan ja testataan kaikki Zayerin koneissa käytettävät jyrsinpäät.
Jyrsinpäät joutuvat 2 vuorokauden ”rääkkiin”, jossa kaikki oleellinen testataan ja taltioidaan. Saatu ”fingerprint” antaa vertailukohdan jyrsinpään myöhemmästä kunnosta.

Zayer oli ensimmäinen valmistaja joka kehitti täysautomaattisen 45-asteen jyrsinpään kuten myös 30-asteen jyrsinpään. Tällä uudella 30-asteen jyrsinpäällä on mahdollista koneistaa myös kappaleen takapintaa ja se mahdollistaa paremmin  työstettävien kappaleiden sisäpuoliset koneistukset.  Sekä 45-että 30-asteen pään saa 0.001 asteen kääntötarkkuudella tai jatkuvakääntöisenä 5-tai 6-akseliseen jyrsintään.

Koneet voidaan varustaa laajalla valikoimalla päitä koneen toiminnan optimoimiseksi ja sen mukauttamiseksi kunkin koneistusprosessin vaatimiin ominaisuuksiin.

 

Myynti

Kari Pirttilä

Myynti raskas koneistus

0400510736

kari.pirttila@machinery.fi

Myynnin yhteystiedot
Koneistamo Jaakko Salonen Hyundai Wia koneistuskeskus
| Metallintyöstökoneet

Koneistamo Jaakko Saloselle jo kahdeksas Hyundai Wia metallintyöstökone

Lue lisää

konetoimitukset

| Metallintyöstökoneet

Konepajaliiketoiminta muuttaa uusiin tiloihin Pirkkalaan syyskuun 2022 aikana – Asiakkaat ovat tervetulleita uusiin tiloihin 1.10.2022 alkaen

Lue lisää

Tiedote

|

Olemme mukana Alihankinta-messuilla 27.9-29.9. – Löydät meidät osastolta C947!

Lue lisää

Tapahtumat