Nyt meiltä kaikki tarvittava pellin työstämiseen!

Meillä on ilouutisia teille, jotka työskentelette pellin parissa. Olemme täydentäneet kone- ja laitevalikoimaamme ohutpellintyöstöpuolella ja ottaneet ranskalaisen Jouanel Industrien osaksi toimittajaverkostoamme.

Jouanel Industrie

Vuodesta 1948 lähtien on Jouanel päätoimipisteestään Ranskan Sainte-Mauresta käsin suunnitellut, valmistanut sekä toimittanut asiakkailleen laadukkaita pellin työstöön tarkoitettuja koneita ja laitteita.

Moni ei varmaan tiedäkään, että rakennuspeltien ja peltikattojen valmistus on alkanut jo 1830-luvulla Ranskasta. Johtuen siitä, että pellin galvanointimenetelmä keksittiin ja kehitettiin ”tuotantoasteelle” juuri Ranskassa. Pellin galvanointi mahdollisti peltikattojen pitkän kestävyyden. Maassa on siis hyvin vahvat ja vanhat peltikattojen työstämisen perinteet, esimerkiksi peltiseppä-koulutus kestää tänä päivänä Ranskassa 7v.  kertoo Jouanelin tuotepäällikkömme Sami Vornanen.

Jouanel on erikoistunut erilaisten pellin työstämiseen tarkoitettujen koneiden suunnitteluun sekä valmistamiseen. Jälleenmyyntiverkostonsa kautta se toimittaa koneita ympäri maapallon. Nyt yhtenä uusimpana meidän kauttamme Suomeen. Jouanelin tuotevalikoima on erittäin laaja niin pienistä peruskoneista suurempiin asiakkaan erikoistyöt huomioonottaviin automaattilinjoihin asti. Yhteensä heillä on valikoimassaan 72 erilaista konetta ja laitetta. Näiden lisäksi he suunnittelevat koneita suoraan asiakkaan tarpeisiin. Koneet valmistetaan tai kootaan loppuun Ranskassa ja suurin osa koneista on saanut erityisen Origin France -laatutakuun.

Jouanel panostaa erityisesti koneidensa laatuun. Erilaiset turvallisuusseikat on huomioitu koneita suunniteltaessa, lisäksi niissä on useita hyviä työtä helpottavia ja nopeuttavia oivalluksia. Lisäksi ne ovat kestäviä. Juuri nämä seikat heidän tuotevalikoimansa laajuuden lisäksi, olivat asioita, joiden vuoksi päätimme solmia sopimuksen Jounelin kanssa.  Sami Vornanen sanoo kysyttäessä taustoja toimittajavalinnalle.

Jouanelin laaja tuotevalikoima on markkinoiden kattavin ja asiakaskohtaisten ratkaisujen kehittämisen rajat ovat lähes saavuttamattomat

Tutustu kauttamme saatavaan levykone- ja laitetarjontaan täältä ja kysy lisää mahdollisuuksista myyjiltämme.

Suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu!

Mansen Mörinät 2024
| Rakennuskalusto

Olemme mukana Mansen Mörinöillä 12.4-13.4. / Tervetuloa Tampereen toimipisteeseemme!

Lue lisää

Rakentaminen

|

Muutoksia Machineryn Rakennuskalustoyksikössä

Lue lisää

Rakentaminen

| Rakennuskalusto

Tammikuussa toimitimme järjestön kautta sähkölämmittimiä Ukrainan tueksi

Lue lisää

Rakentaminen