MACHINERY Oy pääyhteistyökumppani Taitaja2018 -kisoissa

Taitaja2018 -kisat järjestettiin tänä vuonna Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 14.-17.5.2018. Kilpailu kokosi yli 400 nuorta tulevaisuuden osaajaa sekä ammattilaista kilpailemaan SM-mitaleita noin 45 eri lajin ammattitaitokilpailuissa. Osassa kilpailulajeista nähtiin myös kansainvälisiä kilpailijoita sekä lukio- ja ammattikorkeakouluopiskelijoita. Taitaja2018 -kisojen tavoitteena on olla mattiosaamisen asialla sekä näyttää tuleville työnantajille, mihin kaikkeen nuoret valmistumisen jälkeen kykenevät.

MACHINERY Oy on toiminut jo monena vuonna eri tavoin Taitaja-kisojen yhteistyökumppanina. Tänä vuonna yritys toimi pääyhteistyökumppanin roolissa ja toimitti koneet kahteen eri kilpailulajiin: CNC-Koneistus sekä Levy ja hitsaus. CNC-Koneistukseen he toimittivat yhteensä neljä työstökonetta: kaksi Hyundai-Wian koneistuskeskusta KF5600- ja KF5600C-mallit sekä kaksi sorvia Hyundai-Wialta L230LMA ja L230LMSA. Lajiin Levy ja hitsaus MACHINERY toimitti Ermaksan HGS 3100×6 -levyleikkurin, Scantool Scan 13S -kanttikoneen sekä HM MACHINERY TTE 12/12 -levymankelin. Lajikoneiden lisäksi näytille vietiin Trens SN32/1000 -kärkisorvi ja Koike PNC12 -plasmaleikkauskone.

Syy, miksi MACHINERY Oy haluaa olla mukana Taitaja-kisojen järjestämisessä, on se, että he kokevat tärkeänä ammatillisen koulutuksen tukemisen ja kehittämisen. On tärkeää antaa nuorille mahdollisuus luoda kontakteja työelämään jo ennen heidän valmistumistaan ja mikä on parempi keino siihen, kuin tällaiset tapahtumat.

Kuvassa lastuavan työstön myyjämme Lauri Jalonen ja Jukka Ilonen, päämiehemme Hyundai-Wian edustaja Christian Winkler sekä levykonemyyjämme Jarmo Viitala

Julkaistu: Eurometalli 5-6/2018

Koneistamo Jaakko Salonen Hyundai Wia koneistuskeskus
| Metallintyöstökoneet

Koneistamo Jaakko Saloselle jo kahdeksas Hyundai Wia metallintyöstökone

Lue lisää

konetoimitukset

| Metallintyöstökoneet

Konepajaliiketoiminta muuttaa uusiin tiloihin Pirkkalaan syyskuun 2022 aikana – Asiakkaat ovat tervetulleita uusiin tiloihin 1.10.2022 alkaen

Lue lisää

Tiedote

|

Olemme mukana Alihankinta-messuilla 27.9-29.9. – Löydät meidät osastolta C947!

Lue lisää

Tapahtumat