Machinery mahdollistamassa ainutlaatuisia elämyksiä – Rally Experience 2022

Machineryn ralliteemaiset tapahtumat sai jatkoa, kun kesäkuun alussa järjestettiin ensimmäinen Machineryn Rally Experience -päivä legendaarisella Saukkolan EK:lla. Päivän aikana kourallinen Machineryn Hyundai Wian asiakkaita pääsivät rallikuski Riku Tahkon ajo-opetukseen takavetoisella BMW:llä ja haastamaan omia ajotaitojaan. Ajoradalla nähtiin mallikkaita ajosuorituksia ja hienoja onnistumisia. Teeman mukaisesti Rally Experience tarjosi varsinaisen ensipuraisun rallin saloihin.

Jos ajo-opetus ei jo itsessään riittänyt nostamaan sykkeitä tarpeeksi korkealle, pääsi päivän huipennuksena myös jokainen hyppäämään Rikun ralliauton kyytiin! Vauhti oli päätä huumaavaa ja kokemus ainutlaatuinen! Oheisesta videosta pääsette hyppäämään Rally Experiencen tunnelmiin Saukkolan EK:lle.

 

Ralliteema on Riku Tahkon kanssa käynnistetyn yhteistyön myötä ollut vahvasti läsnä Machineryn vuodessa. Yhteistyön innostamana muun muassa Hyundain koneistuskeskukset ja sorvit saivat alkuvuodesta ralliteemaiset teippaukset. Maaliskuussa Koneareenalla järjestettiin Hyundai päivät, jossa ralliteippauksin varustetut Hyundain koneet oli esillä ja paikalla oli myös Riku Tahko ralliautoineen.

Miten metallintyöstökoneet ja Machinery liittyvät rallimaailmaan?

Machinery on vuoden 2021 alusta asti tehnyt yhteistyötä rallikuski Riku Tahkon kanssa ja ralliteema onkin ollut vahvasti läsnä Machineryn vuodessa. Hyundai Motorsport -tiimi on osa Hyundai Motor Groupia, johon myös päämiehemme Hyundai Wia kuuluu. Hyundai Wia valmistaa metallintyöstökoneiden lisäksi Hyundai Motorsportin ralliautoissa käytettäviä osia. Kyseisillä ralliautoilla kilpaillaan SM-sarjan lisäksi myös MM-tasolla.

Hyundai Motorsport on jo kahtena vuotena peräkkäin voittanut MM-rallin valmistajien palkinnon, jonka tarkoitus on palkita parhaiten kisoissa menestynyt autojen valmistajista.

Tutustu Hyundai Wia valikoimaamme tästä

 

Rally Experience

Metallintyöstökonetiimi
| Metallintyöstökoneet

Oletko sinä etsimämme lastuavien koneiden myynnin ammattilainen?

Lue lisää

Metallintyöstö

Paineilmamyyrä
| Rakennuskalusto

Rakentamisen valikoima laajenee: valikoimastamme nyt Hercu paineilmamyyrät!

Lue lisää

Rakentaminen

Raksakone Swanlift henkilönostimet
|

Raksakone investoi neljään uutuusnostimeen: ensifiilikset Swanlift-nivelpuominostimista ovat olleet positiivisia

Lue lisää

konetoimitukset