Tarjouspyyntö

Cummins F3.8 55-129 kW moottori

F3.8 -moottori on Cummins-perheen pienin Stage 5 -teollisuusmoottori. Moottorin tehoalue on 75-173 hp (55–129kW). Moottori saavuttaa Stage 5 -päästönormit ilman EGR:ää ja Single module -jälkiäsittelylaitteistolla, joka tekee moottorin asennuksen helpoksi. EGR:än puuttuminen pienentää moottorin jäähdytyksen tarvetta noin 30%, ja uusi jälkikäsittely säästää tilaa noin 50% verrattuna Tier4F /EU Stage 4 -asennuksiin.

55 kW moottori täyttää päästönormi huoltovapaalla DOC/DPF suodattimella. Moottorin kiinnitykset ovat identtiset QSF3.8 tier3 moottorin kanssa, mikä mahdollistaa saman koneen rungon käytön eri päästöluokka-alueille toimitettavissa koneissa.

Cummins F3.8 teollisuusmoottori

Olemme toimineet Cumminsin maahantuojana jo lähes viisikymmentä vuotta.

Cummins on Yhdysvaltalainen voimaratkaisuja tarjoava yritys, jonka missiona on parantaa ihmisten elämää. Yritys tuottaa koneita, generaattoreita sekä komponentteja ja tavoitteena yrityksellä on toimia vähähiilisten teknologioiden eturintamassa ja tavoittaa nolla päästöt. Cummins valmistaa moottoreita käytettäväksi niin tieliikenteessä, maataloudessa, rakennustyömailla, merellä, kaivoksissa, öljyntuotannossa kuin rautateilläkin. Moottorivalikoimastamme löydätkin Cummins teollisuusmoottoritCummins vakiokierrosmoottoritCummins ajoneuvomoottoritCummins merimoottoritCummins merigeneraattorit ja Cummins Power Pack -kokonaisuudet.

Ota yhteyttä myyntiin ja kysy lisää!

Tarjouspyyntö
TEKNISET TIEDOT
TEHO 75-173hp 55–129 kW
MAX. KIERROKSET 2500 rpm
MAX VÄÄNTÖ 620 NM
JÄLKIKÄSITTELY DPF-DOC-SCR SINGLE MODULE
   

Myynti

Petri Flinkman

Myynti- ja applikaatioinsinööri
Cummins , Marine, Onan generaattorit

0201630348

petri.flinkman@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot
| Cummins moottorit

Cummins Stage V -päästöluokan moottoreista voimaa Turf Gamechanger -koneisiin

Lue lisää

konetoimitukset