Cummins Power Pack

Nykypäivän koneenrakennuksessa tarvitaan Cumminsin Power Pack kokonaisuuksia – kehittynyttä tekniikkaa, joka on koottu tuottamaan lisäarvoa niin koneenrakentajalle kuin myös loppukäyttäjälle.
Cumminsilta saat täydellisen Power Packin, jossa hyödynnetään uutta EU Stage V moottorimallistoa tehoalueella 55-503 kW (74-675 hp). Power Packia voidaan tarvittaessa täydentää tarvittavilla lisäosilla, jolloin se soveltuu asennettavaksi hyvin erilaisiin moottoriapplikaatioihin.

Kainsainvälisen teollisuuden peruselementtejä ovat luotettavuus ja suorituskyky. Cummins Power Packit ovat valmiiksi suunniteltuja ja rakennettuja kokonaisuuksia, jotka täyttävät samat korkeat laatuvaatimukset, kuin mikä tahansa muukin Cummins moottori. Koska Power Packit ovat suurelta osin asennustarkastettuja tehtaan puolesta, säästyy koneenrakentalta paljon aikaa ja voimia jää muihin enemmän muihin tehtäviin.

Kysy lisää valikoimastamme myynnistä!

| Cummins moottorit

Cummins Stage V -päästöluokan moottoreista voimaa Turf Gamechanger -koneisiin

Lue lisää

konetoimitukset

| Cummins moottorit

Ensimmäinen IMO Tier III -standardin mukainen Cummins X15 -merimoottori toimitettu Finferriesin alukseen

Lue lisää

konetoimitukset

| Moottorit

Kewatecin alumiiniveneet saivat voimanlähteekseen Cummins-moottorit – Helsingin pelastuslaitos toimii nyt merellä entistä taloudellisemmin

Lue lisää

konetoimitukset