Tarjouspyyntö

Cummins B6.7 Power Pack

Cummins B6.7 Power Packin sydämenä on Cummins EU Stage V moottori. Stage V moottorin parantuneet suorituskyky- ja käyttöominaisuudet, luotettavuus ja pelkistetyt rakenteet takaavat kustannustehokkaan ja toimivan kokonaisuuden. EU Stage V moottorit tuottavat enemmän vähemmällä koneenrakentajille ja koneen loppukäyttäjille.
Moottorit tehoalueella 75-320 kW tuottavat keskimäärin 20% enemmän vääntöä ja 10% enemmän tehoa edellisen version nähden. Cummins EU Stage V power unit tarjoaa suuren tehotiheyden lisäksi kustannustehokkaan asennuksen sekä “Downsizing” mahdollisuuden.

More with less eli enemmän vähemmällä tarkoittaa myös yksinkertaisempaa tuoterakennetta. Cumminsin viimeisin Single Module TM pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmä on 50% ulkomitoiltaan ja jopa 30% painoltaan pienempi, kuin edellisen päästönormin mukainen DPF/SCR laitteisto. Tehokkaampi NOx (Typen oksidien) pelkistys on mahdollistanut EGR (Pakokaasujen uudelleenkierrätys) järjestelmän poistamisen F3.8, B4.5, B6.7,
L9 sekä X12 moottoreista.

Edellisten lisäksi koneenvalmistajalla on mahdollisuus hyödyntää moottorin start/stop-ominaisuutta, jonka avulla polttoainetaloutta on mahdollisuus parantaa jopa 15% pienentämällä käyttökuluja sekä näin ollen korottamalla koneen jälleenmyyntiarvoa.

Kysy lisää myynnistämme! Ja etsitään yhdessä juuri Sinun tarpeisiisi sopiva ratkaisu!

Tarjouspyyntö
Kuutiotilavuus 6.7 L
Tehoalue 116-243 kW / 155-326 hp
Vääntömomentti 1375 Nm Max
Päästöluokka EU Stage V
EPA Tier 4 Final
Tuoteteknologiat Single Module™ DPF/SCR Hukkaportillinen turboahdin
Mitat 2444 (P) x 1271 (L) x 1677mm (K)

Myynti

Petri Flinkman

Myynti- ja applikaatioinsinööri
Cummins , Marine, Onan generaattorit

0201630348

petri.flinkman@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot

Huolto ja varaosat