Vepe Oy suunnittelee, valmistaa ja toimittaa rakennus-, urheilu-, aita- ja alihankintatuotteita. Tuotteet on suunniteltu ehkäisevään työsuojeluun ja minimoimaan tapaturmariskit työmailla. Yritys tarjoaa laadukkaita tuotteita ja ratkaisuja moneen eri tarpeeseen. Tunnetuin tuote on jääkiekkoradat, joita on Suomen lisäksi toimitettu muualle Eurooppaan, Venäjälle ja Kiinaan.

Vepen historia:

Vepe oy on perustettu vuonna 1934 Hakaniemen rantaan, Helsinkiin. Yritys aloitti toimintansa valmistamalla aluslevyjä ja ikkunan salparautoja ja niiden lisäksi erilaisia koneita toisille yrityksille. Tuotevalikoima ja tuotanto kasvoivat voimakkaasti 70-luvulla ja silloin Vepe valmisti ensimmäiset teräsrunkoiset jääkiekkoradat.
Samoihin aikoihin tuotantoon tuli mukaan monet rakennustyömaalla tarvittavat tuotteet. Yrityksen tuotekehitys on tehty tiiviisti yhteistyössä rakentajien kanssa, jotta tuotteet sopivat täysin heidän tarpeisiinsa.

 

Rakennus

Turvallinen työmaa on tehokas. Vepen suojakaiteet, askelmat, työtasot ja kulkutiet lisäävät turvallisuutta. Minimoimalla tapaturmariskit työmaalla turvaat työntekijöidesi työkyvyn, suojaat yrityksesi materiaalista omaisuutta ja tehostat työskentelyä.
Lähes kaikki putoamistapaturmat työmailla olisivat olleet estettävissä putoamissuojaussuunnitelman ja oikean turvakaluston käytöllä. Vepen tavaransiirtoon ja varastointiin tarkoitetut tuotteet yhdessä roskien poiskuljetukseen tarkoitettujen tuotteiden kanssa edesauttavat siisteyttä. Sijoitus laadukkaisiin ja kestäviin tuotteisiin on investointi, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti.
Usein myös uteliaat sivulliset ovat ylimääräinen riski sekä itselleen että työmaa-alueella työskenteleville. Työmaan järjestyksessä pitäminen auttaa osaltaan pitämään työolosuhteet hyvinä ja turvallisina. Työsuojelun hyvä taso on meille tärkeää, ja haluammekin tuoda rakentamiseen laadukasta, kotimaista kalustoa. Valikoimassamme on Vepen kalusto, joka auttaa tekemään rakentamisesta turvallisempaa.

 

TOIMITTAJAN KOTISIVUT

 

Meiltä saat Vepen korkealaatuiset tuotteet rakentamisen ammattilaiselle, jotka on suunniteltu ja valmistettu kestämään kovempiakin olosuhteita. Valikoimastamme löydät turvakaiteet ja kulkutiet ja lisäksi tuentakaluston. Saatavilla on myös tavaran nosto-, siirto- ja varastointikalusto.

Ota yhteyttä ja etisitään yhdessä juuri sinun tarkoituksiisi sopiva ratkaisu!

Tuoteryhmät

Myynti

Janne Kaltokari

Aluemyyntipäällikkö
Vantaa

044 7700 169

janne.kaltokari@machinery.fi

Seppo Halme

Kenttämyynnin päällikkö

0400 469 647

seppo.halme@machinery.fi

Mikko Niemi

Aluemyyntipäällikkö
Tampere

040 740 2123

mikko.niemi@machinery.fi

Myynnin yhteystiedot