Amo Pro Sääsuoja

Meiltä saat laadukkaat tilapäiset sääsuojat moniin eri käyttötarkoituksiin.Kaikkia sääsuojia on saatavilla 20, 25, 30,35 ja nyt jopa 40 metrin jänneleveyksillä.

Sääsuojien avulla luot turvalliset ja parhaat mahdolliset työskentelyolosuhteet säästä riippumatta – pystyt suojaamaan kohdetta tuulelta, kylmyydeltä, sateelta ja lumelta. Ja mikä parasta, voit karsia kosteuteen liittyvät riskit minimiin tehokkaiden suojien avulla.

 

Valikoimassamme olevat sääsuojat on helppo asentaa ja ne voidaan ankkuroida erilaisiin telinemalleihin. Sääsuojia voidaan käyttää laajojen kokonaisuuksien peittämiseen esimerkiksi saneerauskohteiden kattorakenteita uusittaessa. Alumiiniristikoiden avulla saadaan vankka runko sääsuojille, joiden jänneväli voi olla jopa 40 metriä.

 

Sääsuoja valmiiksi asennettuna? Voit hankkia sääsuojat meiltä avaimet käteen -periaatteella! Kerro meille, millaisen tilan tai alueen haluat säältä suojata, niin me tulemme arvioimaan siihen sopivan ratkaisun. Kartoitamme tarpeen puolestasi, hankimme suojat, toimitamme ne paikanpäälle ja asennamme paikoilleen nopeasti ja luotettavasti.

 

Toimintaamme ei kuulu sääsuojien tai telineiden vuokraus.