Uudistetut toimitilat Vantaan Ansatiellä tuovat konsernin liiketoimintoja saman katon alle

Vantaan Ansatien toimipisteen remontti on valmistunut! Machineryn vanhat toimitilat remontoitiin, ja nyt uudet avarat tilat on otettu käyttöön. Myös kauas Kehä III:lle näkyvät valomainokset on päivitetty uusiin.

Remontin valmistumisen myötä Boreo, Yleiselektroniikka, Noretron, Machinery sekä ESKP löytyvät kaikki samoista toimitiloista Vantaan Ansatieltä.

 

Ympäristöystävällisiä uudistuksia toimipisteen kiinteistössä

Machineryn Vantaan toimipisteen kiinteistössä on 1.1.2020 alkaen siirrytty käyttämään uusiutuvaa energiaa ja vesisähköä.

Vesisähköä tuottaa Oulun Energian Merikosken voimalaitos, joka on jo vuodesta 1948 tuottanut uusiutuvaa, päästötöntä ja kotimaista energiaa. Voimalaitoksen sähköteho on 40 megawattia. Merikosken voimalaitoksen ohi kulkee Suomen pisin ja Oulujoen ainoa kalatie, joka mahdollistaa kalojen matkan merestä Oulujoen sivuhaaroihin asti.

Uudistuneen toimipisteen ja päävaraston kiinteistössä on tehty myös muita kestävämpiä valintoja. Vesisähköön siirtymisen lisäksi uuden toimipisteen katolle on asennettu 260 aurinkopaneelia, joiden kokonaisvoima on 70 200 W. Lisäksi pakkausmateriaalien kierrätettävyyttä on lisätty – viime vuonna jo 94 % päävaraston pakkausmateriaaleista oli kierrätettäviä.

| Vaihteistot

Haussa vaihteistoasentaja

Lue lisää

Rekrytointi

Cummins varastomoottorit
| Cummins moottorit

Laaja kattaus Cummins-moottoreita nyt suoraan varastosta!

Lue lisää

Moottorit

Moottoriasentaja
| Rekrytointi

Haussa dieselmoottoriasentaja Vantaan moottorikorjaamolle

Lue lisää

Rekrytointi