Uudistetut toimitilat Vantaan Ansatiellä tuovat konsernin liiketoimintoja saman katon alle

Vantaan Ansatien toimipisteen remontti on valmistunut! Machineryn vanhat toimitilat remontoitiin, ja nyt uudet avarat tilat on otettu käyttöön. Myös kauas Kehä III:lle näkyvät valomainokset on päivitetty uusiin.

Remontin valmistumisen myötä Boreo, Yleiselektroniikka, Noretron, Machinery sekä ESKP löytyvät kaikki samoista toimitiloista Vantaan Ansatieltä.

 

Ympäristöystävällisiä uudistuksia toimipisteen kiinteistössä

Machineryn Vantaan toimipisteen kiinteistössä on 1.1.2020 alkaen siirrytty käyttämään uusiutuvaa energiaa ja vesisähköä.

Vesisähköä tuottaa Oulun Energian Merikosken voimalaitos, joka on jo vuodesta 1948 tuottanut uusiutuvaa, päästötöntä ja kotimaista energiaa. Voimalaitoksen sähköteho on 40 megawattia. Merikosken voimalaitoksen ohi kulkee Suomen pisin ja Oulujoen ainoa kalatie, joka mahdollistaa kalojen matkan merestä Oulujoen sivuhaaroihin asti.

Uudistuneen toimipisteen ja päävaraston kiinteistössä on tehty myös muita kestävämpiä valintoja. Vesisähköön siirtymisen lisäksi uuden toimipisteen katolle on asennettu 260 aurinkopaneelia, joiden kokonaisvoima on 70 200 W. Lisäksi pakkausmateriaalien kierrätettävyyttä on lisätty – viime vuonna jo 94 % päävaraston pakkausmateriaaleista oli kierrätettäviä.

KCM Kivihaka - Skyjack henkilönostin
| Rakennuskalusto

K-Citymarket Kivihaka otti käyttöön Skyjack SJ16E -henkilönostimen – Nostin mahdollistaa vaivattoman ja turvallisen tavan tehdä pieniä huoltotöitä myymälän puolella

Lue lisää

konetoimitukset

Mansen Mörinät 2024
| Rakennuskalusto

Olemme mukana Mansen Mörinöillä 12.4-13.4. / Tervetuloa Tampereen toimipisteeseemme!

Lue lisää

Rakentaminen

|

Muutoksia Machineryn Rakennuskalustoyksikössä

Lue lisää

Rakentaminen