SafanDarley laajentaa tuotevalikoimaansa automaattisella työkalunvaihtajalla

Tuotevalikoiman laajennus automaattisella työkalunvaihtajalla – Tool Mate 

SafanDarley lisää E-Brake C 200T Ultra särmäyspuristimen ja Tool Mate työkaluvaihtajan valikoimaansa. Työkaluvaihtaja Tool Mate yhdistettynä SafanDarley särmäyspuristinmallistoon tarjoaa monipuolisen valikoiman koneita eri kokoluokkiin ja automaatioratkaisuihin. Tool Mate on ulkoinen automaattinen työkalunvaihtaja, joka säästää paljon aikaa valmistettaessa pieniä sarjoja. 

Servotoiminen E-Brake C, jonka puristusvoima on 200T ja taivutuspituus 4300 mm, on rakennettu C-rungolla automaattisen työkalunvaihdon mahdollistamiseksi. 

Tool Mate on erittäin helppokäyttöinen eikä vaadi laajaa koulutusta. Työkalujen vaihdot suoritetaan suoraan SafanDarley E-Controlin kautta. Oikeat työkaluasetukset voidaan ladata ja käyttää suoraan koneeseessa AutoPOL offline -ohjelmistosta (tai jostain muusta taivutuksen offline- simulointiohjelmistosta).

Lue lisää täältä! 

Älykäs työkalujen kokoonpano 

Tarkalla työkalun vaihtajalla työkalut asettuvat täsmälleen oikeaan asemaan ja paikkaan. Kehittyneen ohjelmiston ansiosta vain tarpeelliset työkaluvaihdot tehdään ja aiemman työkalukokoonpanon työkaluja käytetään uudelleen. Tällä saavutetaan huomattavasti lyhyemmät vaihtoajat. 

Työkalujen varastomakasiiniin mahtuu 32, 52 tai 60 metriä työkaluja. Kääntöasema mahdollistaa ylätyökalujen kääntämisen 180 astetta, mikä eliminoi kaksoistyökalusarjan tarpeen. 

Tutustu asiaan lisää täältä! 

 

Automaattinen työkalunvaihto H-Brake särmäyspuristimiin 

Tool Mate on ainutlaatuinen siinä mielessä, että se sopii servotoimisen E-Brake C 200T lisäksi myös hydraulisiin H-Brake -sarjaan 320T asti. Näin ollen se sopii myös raskaampaan konesegmenttiin.

 

Tool Mate -esittelyt 

Pidä silmällä verkkosivustoamme www.safandarley.com saadaksesi lisätietoja, tiedot ovat saatavilla pian. E-Brake C 200T Ultra Tool Maten kanssa on saatavilla viikosta 14 alkaen esittelyyn esittelytilassamme Hollannin Lochemissa. 

   

Myynti

Petri Halme

Myynti - Levytyö

0405515666

petri.halme@machinery.fi

KCM Kivihaka - Skyjack henkilönostin
| Rakennuskalusto

K-Citymarket Kivihaka otti käyttöön Skyjack SJ16E -henkilönostimen – Nostin mahdollistaa vaivattoman ja turvallisen tavan tehdä pieniä huoltotöitä myymälän puolella

Lue lisää

konetoimitukset

Mansen Mörinät 2024
| Rakennuskalusto

Olemme mukana Mansen Mörinöillä 12.4-13.4. / Tervetuloa Tampereen toimipisteeseemme!

Lue lisää

Rakentaminen

|

Muutoksia Machineryn Rakennuskalustoyksikössä

Lue lisää

Rakentaminen