Lari Niemi on nimitetty Machinery Oy:n talousjohtajaksi 1.12.2018 alkaen

Lari Niemi on nimitetty Machinery Oy:n Talousjohtajaksi 1.12.2018 alkaen. Lari tulee ABB:ltä, missä hän on tehnyt pitkän uran kotimaisissa ja globaaleissa Talous- ja ICT-johtotehtävissä viimeisenä roolinaan Group Controller, Information Systems & Digital ABB. Larilla on laaja kokemus paitsi taloushallinnosta myös prosessien johtamisesta, kansainvälisestä projektiliiketoiminnasta sekä tietojärjestelmäkehityksestä.

Entinen talousjohtajamme Alf-Håkan Romar siirtyy uusien haasteiden pariin Machineryn ulkopuolelle. Alf-Håkan on ollut avainhenkilö Machineryn integraation onnistumisessa sekä johtanut tuloksekkaasti lukuisia taloushallinnon uudistushankkeita, joita ovat mm. ERP:n versiovaihdos, IT-hallinnon ulkoistaminen, talousprosessien ja raportoinnin uudistukset. Hänen kaudellaan tehdyt muutokset ovat luoneet vankan perustan yhtiön tulevaisuudelle ja yhtiö on hyvässä tuloskunnossa.

Haluamme kiittää Alf-Håkania Machineryn eteen tehdystä suurenmoisesta työstä ja toivottaa sekä hänelle että Larille onnea ja menestystä uusien haasteiden parissa.

 

Lisätietoja:

Marjukka Virkki

marjukka.virkki@machinery.fi

| Vaihteistot

Haussa vaihteistoasentaja

Lue lisää

Rekrytointi

Cummins varastomoottorit
| Cummins moottorit

Laaja kattaus Cummins-moottoreita nyt suoraan varastosta!

Lue lisää

Moottorit

Moottoriasentaja
| Rekrytointi

Haussa dieselmoottoriasentaja Vantaan moottorikorjaamolle

Lue lisää

Rekrytointi