Lari Niemi on nimitetty Machinery Oy:n talousjohtajaksi 1.12.2018 alkaen

Lari Niemi on nimitetty Machinery Oy:n Talousjohtajaksi 1.12.2018 alkaen. Lari tulee ABB:ltä, missä hän on tehnyt pitkän uran kotimaisissa ja globaaleissa Talous- ja ICT-johtotehtävissä viimeisenä roolinaan Group Controller, Information Systems & Digital ABB. Larilla on laaja kokemus paitsi taloushallinnosta myös prosessien johtamisesta, kansainvälisestä projektiliiketoiminnasta sekä tietojärjestelmäkehityksestä.

Entinen talousjohtajamme Alf-Håkan Romar siirtyy uusien haasteiden pariin Machineryn ulkopuolelle. Alf-Håkan on ollut avainhenkilö Machineryn integraation onnistumisessa sekä johtanut tuloksekkaasti lukuisia taloushallinnon uudistushankkeita, joita ovat mm. ERP:n versiovaihdos, IT-hallinnon ulkoistaminen, talousprosessien ja raportoinnin uudistukset. Hänen kaudellaan tehdyt muutokset ovat luoneet vankan perustan yhtiön tulevaisuudelle ja yhtiö on hyvässä tuloskunnossa.

Haluamme kiittää Alf-Håkania Machineryn eteen tehdystä suurenmoisesta työstä ja toivottaa sekä hänelle että Larille onnea ja menestystä uusien haasteiden parissa.

 

Lisätietoja:

Marjukka Virkki

marjukka.virkki@machinery.fi

Juha Ojala Swanlift-nostimen kyydissä
|

Swanlift-nivelteleskooppinostin on lunastanut paikkansa Ojamartin nostinvalikoimassa

Lue lisää

konetoimitukset

Varavoimaratkaisu vesilaitoksille
| Varavoima

Leenharjun vesiosuuskunnan kokemuksia Machineryn varavoimakoneista

Lue lisää

konetoimitukset

Kymenvesi varavoimakone
| Varavoima

Kymen vesi turvasi kriittiset toiminnot Machineryn varavoimaratkaisuilla

Lue lisää

konetoimitukset