Tarjouspyyntö

Räätälöidyt varavoimaratkaisut

Meiltä saat myös asiakaskohtaisesti räätälöidyt varavoimaratkaisut. Varavoimaratkaisun kokoluokka voi olla esimerkiksi aina 10 MVA saakka. Valmistamamme varavoimaratkaisut soveltuvat vaativiinkin kohteisiin. Varavoimalaitostemme käyttäjiä ovat muun muassa viranomaiset, sairaalat, energialaitokset, lentoasemat, liikerakennukset ja teollisuus. Varavoimatoimituksiimme kuuluvat aina käyttöönotto ja koulutus sekä dokumenttikansio. Valmistamme varavoimalaitoksia myös konttiratkaisuna, joka voi olla joko liikuteltava tai kiinteä. Kiinteä kontti voidaan sijoittaa yrityksen toimitilan ulkopuolelle, kuten esimerkiksi parkkipaikalle. Liikuteltavat kontit ovat puolestaan maantieliikennekäyttöön hyväksyttyjä perävaunuyksiköitä. Osaamiseemme kuuluvat myös suuremmat saneerausprojektit, joiden tarpeen voi käynnistää esimerkiksi kiinteistön tai laitoksen tehontarpeen kasvaminen tai varavoimalaitoksen tekninen vanheneminen. Lisäksi teemme varavoimalaitosten modernisointeja.

Meiltä varavoimaratkaisujen suunnittelu ja toteutus avaimet käteen -periaatteella alusta loppuun, sisältäen muun muassa:

  • Moottorijäähdytykset ja ilmanvaihto
  • Sähkösuunnittelu
  • Sähköasennus
  • Putkityö

Autamme sinua koko varavoimalaitteiston elinkaaren ajan, aina suunnittelusta asennukseen ja huoltoon. Lisäksi saat meiltä konsultointia, apua laitteen käyttöönottoon sekä muuta koulutusta. Tarjoamme koko maan kattavat huoltopalvelut kaiken merkkisiin varavoimajärjestelmiin. Lue lisää aiheesta täällä.

Edustamme KOHLER-varavoimakoneita, jotka sopivat erilaisiin kohteisiin aina omakotitaloista suuriin laitoksiin asti. Valikoimassamme on tuotteita, jotka soveltuvat sekä jatkuvaan- että varavoimakäyttöön. Koneet voidaan toimittaa avomallisena, äänieristetyssä säänsuojakotelossa, siirrettävänä pyöräalustaisena tai konttiasenteisena asiakkaan toiveiden mukaan verhoillussa kontissa. KOHLER-varavoimakoneet tarjoavat varavoimaratkaisun pitkälle tulevaisuuteen, sillä varavoimajärjestelmän suunnittelun, toimituksen ja asennuksen lisäksi tarjoamme huolto- ja varaosapalvelut laitteiston koko elinkaaren ajalle. Lisäksi varavoimalaitteiden käyttöikää voidaan pidentää varavoimalaitteiden automatiikan modernisoinnilla.

SDMO on nykyään KOHLER.

B1500 kohler varavoimakone avomallinen / dieselgeneraattori

Ota yhteys myyntiin ja kysy lisää!

Tarjouspyyntö

Myynti

Martin Arhippainen

Myyntipäällikkö

020 163 0347

martin.arhippainen@machinery.fi

Henrik Park-Björklund

Myyntipäällikkö

0201630339

henrik.park-bjorklund@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot