Tuentakalusto

Elementtituki ja holvituki -mallistoomme kuuluvat Rennepontin ja Ischebeckin tuentakalusto. Tuotevalikoimastamme löydät myös Vepen kotimaiset elementtitelineet sekä Ischebeckin kuormaussillat.

Elementtien käsittelyssä ei pidä tinkiä työturvallisuudesta tai työskentelymukavuudesta. Valikoimassamme onkin vain tuotteita, jotka täyttävät tarkat laatuvaatimukset. Valikoimassamme on laadukkaat Ischebeckin alumiini- ja teräsholvituet sekä maatuentajärjestelmät rakentamisen ammattilaisille. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös Rennepontin elementti- ja holvituet.

Kaikki tuotteemme on valittu niin, että ne täyttävät tarkat laatuvaatimukset, ovat työturvallisia ja varmistavat maksimaalisen työskentelymukavuuden.

Ota yhteyttä myyntiimme ja kysy lisää!

Holvituet

Valikoimassamme on laadukkaat Ischebeckin alumiini- ja teräsholvituet sekä maatuentajärjestelmät rakentamisen ammattilaisille. Tuotevalikoimaamme kuuluvat myös Rennepontin elementti- ja holvituet. Kaikki tuotteemme on valittu niin, että ne täyttävät tarkat laatuvaatimukset, ovat työturvallisia…

Lue lisää

Elementtituet ja -telineet, kuormaussillat

Elementtien käsittelyssä ei pidä tinkiä työturvallisuudesta tai työskentelymukavuudesta. Valikoimassamme onkin vain tuotteita, jotka täyttävät tarkat laatuvaatimukset. Meiltä saat rakentamisen ammattilaisille suunnitellut Rennepontin ja Ischebeckin elementti- ja holvituet sekä Vepen kotimaiset…

Lue lisää

Myynti

Janne Kaltokari

Aluemyyntipäällikkö
Uusimaa, Varsinais-Suomi, Kanta-Häme, Päijät-Häme, Kymenlaakso, Etelä-Karjala

044 7700 169

janne.kaltokari@machinery.fi

Seppo Halme

Aluemyyntipäällikkö
Pirkanmaa, Satakunta, Pohjanmaa, Etelä-Pohjanmaa, Keski-Pohjanmaa ja Keski-Suomi

0400 469 647

seppo.halme@machinery.fi

Veli-Matti Maaranen

Aluemyyntipäällikkö
Etelä-Savo, Kainuu, Lappi, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa ja Pohjois-Savo

044 704 5176

veli-matti.maaranen@machinery.fi

Mikko Niemi


Tekninen tuki, varaosat ja puhelinmyynti

040 740 2123

mikko.niemi@machinery.fi

Kari Leppä


Varaosat, puhelinmyynti

0400 254 262

kari.leppa@machinery.fi

Kaikki yhteystiedot

Toimittajamme