Machinery mukana tukemassa tulevaisuuden taitajia – Taitaja 2022

 

Taitaja2022

Kuvat Mikko Vepsäläinen, Camcut

Oli ilo olla jälleen kerran mukana Taitaja-tapahtumassa ja nähdä tulevaisuuden taitajia kilpailemassa omilla osaamisaloillaan! Kokonaisuudessaan 350 nuorta kilpaili 50 eri lajissa ja näytöslajissa. Taitaja2022 -tapahtuma järjestettiin tänä vuonna Porissa ja tapahtuma keräsi valtavan määrän kävijöitä. Kilpailussa näkyi taas rautaista osaamista ja tulevaisuuden ammattilaisia.

Taitaja on ammatillisen koulutuksen tapahtuma, jossa opiskelijat kilpailevat SM-mitaleista ammatillisiin perustutkintoihin perustuvissa lajeissa. Tapahtuma on järjestetty ensimmäisen kerran jo vuonna 1988. Tapahtuma on kaikille avoin ja on myös kanava ammattitutkinnosta kiinnostuneelle tai alanvaihtoa pohtivalle kohderyhmälle.

 

Taitaja2022

Olemme jo vuosien ajan ollut yksi Taitaja-tapahtuman pääyhteistyökumppaneista ja tavoitteenamme on olla osaltamme mukana edistämässä metallintyöstökonealan tunnettavuutta nuorten keskuudessa ja kannustaa nuoria hakemaan alalle rohkeasti, sekä tietysti tukea tulevaisuuden taitajia. Olemme pääyhteistyökumppanina toimiessa jo useampana vuotena toimittaneet kilpailuihin koneita ja tänäkin vuonna toimitimme tapahtumaan 2 kpl Hyundai Wia SE2200LM sorveja ja 2 kpl Hyundai Wia KF4600II koneistuskeskuksia lajiin CNC-koneistus. Machinerylle on tärkeää olla mukana tukemassa ammatillisen koulutuksen kehitystä ja jakamassa tietoa koulutusvaihtoehdoista.

 

Taitaja-kilpailu

Kiitos kaikille mukana olleille ja tapahtumaan osallistuneille, sekä paljon onnea kilpailun voittajille!

Vaihteistohuolto Allison
| Vaihteistot

Haussa vaihteistoasentaja

Lue lisää

Rekrytointi

| Voimantuotto

Haussa voimantuoton huoltopalvelumyyjä

Lue lisää

Rekrytointi

| Metallintyöstökoneet

Amak Oy:lle käyttöönotettiin kuluvana vuonna Hyundai-Wia SE2200LM sorvi sekä MebaPro 260 AP vannesaha rullaratoineen

Lue lisää

konetoimitukset