Keyway osaksi Machineryä

Tammikuusta lähtien Keyway Oy:n liiketoiminta on tullut osaksi Machinery Oy:tä.

Tamperelainen Keyway on erikoistunut noin 30 vuoden ajan sahojen maahantuontiin, myyntiin ja huoltoon.
Tuotevalikoimasta löytyy kaikki sahaukseen liittyen, niin metalli -kuin alumiiniteollisuuteen (vanne- ja pyörösahat, syöttölaitteet, terät, öljyt, voitelijat jne.) sekä omatuotantoryhmä X-Way® materiaalinsiirtoon (rullaradat, mittavasteet ja materiaalimakasiinit).

Liiketoimintakaupassa tuotteiden ja edustusten lisäksi yrityksen omistaja sekä työntekijä Katri Manninen siirtyy Machinery Oy:n työntekijäksi vastuualueenaan sahaus.

Odotan innolla siirtymistäni Machinery:yn ja sen mukana tuomia uusia haasteita! Tiedän että tämän muutoksen myötä, pystyn palvelemaan asiakkaitani vielä entistäkin paremmin, yhdessä Machinery:n laajan, iloisen ja erittäin ammattitaitoisen tiimin kanssa. - Katri Manninen

Katso lisää siirtyvistä tuotteista ja palveluista täältä: Keyway

Liiketoimintakaupan myötä tulevat tuotteet parantavat merkittävästi tarjontaamme ja Katrin ammattitaito yhdistettynä meidän vahvaan myynti-/varaosa-/huoltotiimiimme tekee meistä vahvan tekijän tälläkin osa-alueella. - toimialajohtaja Kari Pirttilä

Katriin voivat niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat tuttuun tapaan olla suoraan yhteydessä kaikissa sahaukseen liittyvissä asioissa.

Kuvassa toimialajohtaja Kari Pirttilä sekä tuotepäällikkö Katri Manninen

Olemme erittäin iloisia saadessamme naisenergiaa metallintyöstökonemyyntitiimiimme!

Toimipisteiden ja henkilöstön yhteystiedot

Ota yhteyttä