CIDANin Thalmann hankinta vahvistaa myös Machineryn levytyökoneiden valikoimaa

Ruotsalainen CIDAN Machinery Group AB on ostanut sveitsiläisen pitkiä kanttikoneita valmistavan Thalmann Maschinenbaun. Yrityskaupalla on positiivisia vaikutuksia myös Machineryn asiakkaille, sillä valikoimamme laajenee yhdistymisen myötä pitkillä, kahteen suuntaan taivuttavilla kanttikoneilla.

CIDANin, Forstnerin, nuIT:n ja Thalmannin yhdistyminen tarjoaa loistavia mahdollisuuksia yhtenäistää ohutlevytuotantolinjaa. Jatkossa CIDAN Machinery Groupilta on tilattavissa kaikki toiminnot kelan purkamisesta levyn taivuttamiseen, nyt myös pidemmillä kanttikoneilla. Toimitusketjujen prosesseja pystytään optimoimaan, kun kaikki tarvittava on saatavilla yhdestä paikasta. Automatisoidut ratkaisut vähentävät kustannuksia, lisäävät tehokkuutta ja parantavat turvallisuutta.

CIDAN Machinery Group on maailman johtava ja innovatiivinen metallilevyteollisuuden toimittaja. Thalmannin hankinnan myötä CIDAN Machinery Groupiin kuuluu CIDANin, Forstnerin, nuIT:n sekä Thalmannin brändit.

Lue lisää yhdistymisestä täältä.

 

Myynti

Petri Halme

Myynti - Levytyö

0405515666

petri.halme@machinery.fi

Kalle Louhimo

Toimialajohtaja, Myynti - levytyö ja lastuavat

0401363538

kalle.louhimo@machinery.fi

Myynnin yhteystiedot
Koneistamo Jaakko Salonen Hyundai Wia koneistuskeskus
| Metallintyöstökoneet

Koneistamo Jaakko Saloselle jo kahdeksas Hyundai Wia metallintyöstökone

Lue lisää

konetoimitukset

| Metallintyöstökoneet

Konepajaliiketoiminta muuttaa uusiin tiloihin Pirkkalaan syyskuun 2022 aikana – Asiakkaat ovat tervetulleita uusiin tiloihin 1.10.2022 alkaen

Lue lisää

Tiedote

|

Olemme mukana Alihankinta-messuilla 27.9-29.9. – Löydät meidät osastolta C947!

Lue lisää

Tapahtumat